Leonardo DiCaprio a mâncat ficat crud de bizon pentru „The Revenant”. Iată ce anume l-a forțat la așa un gest extrem

de Gloria Sauciuc în 20 Dec 2015
The Revenant: Legenda lui Hugh Glass are premiera în România pe 22 ianuarie

În octombrie, în timp ce descria extremele până la care a mers în timp ce filma „The Revenant”, Leonardo DiCaprio s-a oferit voluntar, oarecum nonșalant, să mănânce ficat crud de bizon. „Pot numi 30 sau 40 de secvențe care au fost unele dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să le fac vreodată. Fie că e vorba de a intra şi a ieşi din râuri înghețate sau de a dormi în carcase de animale ori ceea ce am mâncat pe platoul de filmare”, a spus actorul despre munca sa la epicul despre supraviețuire a lui Alejandro González Iñárritu. Şi recent, într-un nou interviu, actorul de trei ori nominalizat la Oscar explică de ce a mâncat un organ nefiert de animal când drama de135 de milioane de dolari avea cu siguranță buget pentru unul fals.

În timp ce vorbea cu cei de la Variety, DiCaprio a recunoscut că s-a construit într-adevăr, un ficat fals de bizon din jeleu – cu siguranță o alternativă mai comestibilă la organul autentic. Dar DiCaprio, îngrijorat de faptul că falsul nu arăta autentic, s-a oferit voluntar să mănânce un ficat de bizon real. În plus față de provocarea de a găsi un ficat de bizon adevărat, producția a trebuit să obţină de la echipa lui de avocați și agenți permisiunea să hrănească unul dintre starurile de cinema cele mai valoroase de la Hollywood cu organ crud de animal potențial bolnav. „Partea cea rea este membrana din jurul lui... E ca un balon. Când muști din ea, explodează în gură”, a decalart DiCaprio.

Cu mai multe luni în urmă, DiCaprio a confirmat pentru Yahoo că Iñárritu a inclus scena cu mâncatul ficatului crud în cadrul final al filmului. „Când vizionaţi filmul, veți vedea reacția mea, pentru că Alejandro a păstrat-o. Spune totul. A fost o reacție instinctivă,” a dezvăluit DiCaprio. „Fără ea, poate că el nu ar fi ajuns la adevăr”, a spus Iñárritu despre sacrificiului alimentar al lui DiCaprio, chiar dacă regizorul lui „Birdman” a avut propriile sale îngrijorări, după cum scrie Variety, cum că „s-ar putea îmbolnăvi de consumarea unui organ potențial purtător de boli”.

În cele din urmă, actorul s-a îmbolnăvit, dar din cauza condițiilor meteorologice ce i-au provocat hipotermie. „Am făcut gripă de câteva ori”, spune DiCaprio. DiCaprio a mai recunoscut şi faptul că, în plus față de înfruntarea cu frigul și consumarea ficatului de bizon, a dormit în carcase de animale pentru interpretarea sa demnă de Oscar.

Exploreaza subiecte similare:

The Revenant

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 21 decembrie 2015 13:11
Astept sa vad filmul dar, oricum, DiCaprio ar merita sa aiba si el un Oscar.
marius7x pe 21 decembrie 2015 13:25
Pentru asa devotament, ar fi cazul sa ii dea Oscarul anul asta.
Theodor2011 pe 27 decembrie 2015 20:59
Gloria, ai spus ca DiCaprio a fost in trecut de trei ori nominalizat la OSCAR. Gresit. A fost de 4 ori pt rolurile din urmatoartele filme: What's Eating Gilbert Grape, The Aviator, Blood Diamond si The Wolf of Wall Street. Greseala este omeneasca. Oricum interesant articol
maria_d_rpes pe 29 decembrie 2015 16:48
Sperb film. Chiar merita un Oscar.
adi_batistuta pe 3 ianuarie 2016 14:12
Fara doar si poate, merita OSCAR-ul !!!
bloodthirst pe 4 ianuarie 2016 15:08
„Partea cea rea este membrana din jurul lui... E ca un balon. Când muști din ea, explodează în gură”, a ''decartat'' DiCaprio.
JohnnyAddams pe 4 ianuarie 2016 21:14
Asta e campania pentru Oscar :))) In trecut, Academia a oferit multe premii Oscar unor actori pentru devotamentul lor pentru un anumit rol, pentru faptul ca au ramas in personaj in afara filmarilor etc, toate aceste lucruri ajuta foarte mult. Desigur, interpretarea trebuie sa fie buna, dar daca mai mananci si ficat crud, ai sanse si mai mari sa castigi. E dovedit.
rambler_gambler pe 5 ianuarie 2016 08:12
mda............poate ne spuneti si cu cat a fost platit sa manance asa ceva

Unii actorasi de mana a doua s-ar impotmoli si ar inota in cacat, scotand limba la camera pentru niste bani =))))....mai ceva ca pornaciunile

yanysboy pe 5 ianuarie 2016 12:04
superb filmul, l-am vazut si pot spune ca e de nota 9 cu felicitari.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells