Kristen Stewart si The Hunger Games, câştigătoare la Kids Choice Awards 2013

de Cristina Grigore în 24 Mar 2013
Ai în galerie fotografii cu Harrison Ford, Tom Cruise şi Sandra Bullock acoperiţi în vopsea verde, momentul cel mai popular al evenimentului

Printre festivaluri de film, premii ale industriei cinematografice şi nu numai, cei mai tineri dintre spectatori şi telespectatori şi-au votat şi ei preferaţii din anul trecut, iar alegerile lor au fost strigate în cadrul unui ceremonii de premiere nonformale şi amuzante, Kids Choice Awards 2013, organizată de postul TV Nickelodeon, ce a avut loc sâmbătă sera în Los Angeles şi a fost prezentată de actorul Josh Duhamel (Transformers: Dark of the Moon).

Cei mai îndrăgiţi actori au fost numiţi Kristen Stewart şi Johnny Depp, în vreme ce dintre actorii de televiziune preferaţi au fost Selena Gomez şi Ross Lynch. The Hunger Games a fost votat cel mai bun film, în vreme ce desenul animat preferat de copii a fost ales SpongeBob SquarePants. Filmul de animaţie cel mai reuşit al lui 2013 a fost considerat a fi Wreck-It Ralp.

Cea mai bună voce a unui personaj animat a fost numită cea a lui Adam Sandler (Hotel Transilvania), iar actorul ce a dominat segmentul de luptă, forţă, acţiune a fost Dwayne Johnson.

Printre invitaţii celei de-a 26-a ediţii a premiilor Kids Choice Awards 2013 s-au aflat şi actorii Harrison Ford, Sandra Bullock, Will Ferrell, Josh Hutcherson, Amanda Seyfried, Halle Berry, Orlando Bloom, Tom Cruise, care ai fost scăldaţi cu toţii în vopseaua verde cu care sunt „botezaţi” în fiecare an starurile prezente pe podium, unul dintre momentele cele mai aşteptate ale serii.

Exploreaza subiecte similare:

josh duhamel, Transformers: Dark of the Moon, Kristen Stewart, Johnny Depp, Selena Gomez, The Hunger Games, SpongeBob SquarePants, Wreck-It Ralph, Adam Sandler, Hotel Transylvania, Dwayne Johnson, Harrison Ford, Sandra Bullock, Will Ferrell, Josh Hutcherson, Amanda Seyfried, Halle Berry, Orlando Bloom, Tom Cruise, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
keops pe 24 martie 2013 11:33
cel mai stupid eveniment ever
Ovidiu239 pe 24 martie 2013 12:00
Copii, ce sa le ceri...
Ovidiu239 pe 24 martie 2013 14:03
Ma mir ca nu a iesit Avengers cel mai bun film:))
cosmin742000 pe 25 martie 2013 17:21
Ala nu e pentru copii e pentru embrioni :))
Ovidiu239 pe 26 martie 2013 13:40
Eee, nici chiar asa:))
StevieGG08 pe 24 martie 2013 17:35
The Hungers Games, film de copii?Stiu ca violenta e de cele mai multe ori off-screen dar adolescentii aia se omoara intre ei cu sange rece.
cosmin742000 pe 24 martie 2013 18:52
Acum sa mai vad care mai recunoaste ca i-a placut Jocurile foamei :)))
Ovidiu239 pe 24 martie 2013 22:18
Eu nu recunosc. De ce? Pentru ca pur si simplu nu mi-a placut.
AndreBlack pe 24 martie 2013 22:08
Mai multi invitati decat castigatori .
alex_il_fenomeno pe 6 aprilie 2013 19:06
Isi merita numele, avand in vedere cam ce nivel de productii castiga PREMII.
yasmine_kiss pe 15 august 2013 13:23
haioase poze...e bine sa vezi actorii preferati si in alte ipostaze ,nu decat la patru ace!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells