Kate Winslet a fost distribuită în viitoarele filme Avatar

de Cristina Grigore în 4 Oct 2017
Actriţa va lucra din nou cu James Cameron, la 20 de ani după Titanic

Distribuţia filmelor Avatar se îmbogăţeşte cu un nume celebru, scrie TheWrap.com. Fostul star al lui Titanic, Kate Winslet, va lucra din nou – după 20 de ani – alături de James Cameron.

„Kate şi cu mine ne-am dorit să mai lucrăm împreună în aceşti 20 de ani ce au trecut de la colaborarea noastră din Titanic – una dintre cele mai fructuoase din cariera mea. Abia aştept să o văd dând viaţă personajului Ronal”, a spus cineastul.

Cameron va regiza toate continuările Avatar, în care îi vom vedea pe Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, CCH Pounder şi Joel David Moore. Actorul neo-zeelandez Cliff Curtis, din Fear the Walking Dead, va fi Tonowari, liderul clanului Metkayina. Şi Oona Chaplin face parte din distribuţie.

Până în 2020, când se va lansa primul sequel Avatar – şi până când vom afla detalii şi despre personajul lui Winslet – o vom vedea pe actriţa de 41 de ani în The Mountain Between Us, o aventură-dramă în care joacă alături de Idris Elba (se lansează la noi pe 5 ianuarie 2018) şi în Wonder Wheel, ultimul film al lui Woody Allen (în care apare şi Justin Timberlake). 

Exploreaza subiecte similare:

Kate Winslet, James Cameron, Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, CCH Pounder, Joel David Moore, Cliff Curtis, Oona Chaplin, Idris Elba, Woody Allen, Justin Timberlake, Avatar, titanic, The Mountain Between Us, Wonder Wheel

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
makomomo pe 5 octombrie 2017 20:12
O alegere proasta, aceasta Kate e foarte corpolenta sa nu zic dolofana

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells