Jumanji: Welcome to the Jungle revine pe primul loc în box office-ul nord-american

de Cristina Grigore în 5 Feb 2018
Este filmul cu cele mai mari încasări internaționale din cariera lui Dwayne Johnson, după Furious 7 și Fate of the Furious

După ce, săptămâna trecută, a fost detronat de către Maze Runner: The Death Cure, Jumanji: Welcome to the Jungle a recâștigat locul întâi în box office-ul nord-american și a obținut 11 milioane de dolari din vânzările biletelor.

Este un week-end marcat în Statele Unite de un eveniment sportiv major – Super Bowl. Finala campionatului de fotbal american este, de altfel, renumită în lume pentru spectacolul oferit - sunt difuzate reclame, trailerele unor filme aşteptate şi interpretări live ale unor artişti celebri.

Pentru Dwayne Johnson, Jumanji este una dintre cele mai de succes pelicule din carieră. Producţia a avut încasări internaţionale de 855,7 milioane de dolari, sumă depăşită într-un clasament de box office al filmelor starului doar de Furious 7 şi The Fate of the Furious.

Clasamentul săptămânal al peliculelor lansate în SUA a primit pe locul trei horror-ul fantasy cu Hellen Mirren, Winchester – cu încasări de 9,2 milioane de dolari. Pe doi se află Maze Runner: The Death Cure (10,2 milioane), iar topul cinci este completat de The Greatest Showman (7,8 milioane) şi Hostiles (5,5 milioane de dolari). 

Exploreaza subiecte similare:

Jumanji: Welcome to the Jungle, Maze Runner: The Death Cure, Dwayne Johnson, Winchester, The Greatest Showman, Hostiles 

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 5 februarie 2018 11:03
Pentru mine este un paradox cum de o asemenea porcărie de ”film” care nu are nicio treabă cu originalul poate avea un asemenea succes. Dar asta este, gusturile nu se discută. Părerea mea.
Qube86 pe 5 februarie 2018 11:03
Pentru mine este putin cam surprinzator faptul ca a ajuns la incasarile astea !
Adica...sunt filme mult mai bune care abia au reusit sa-si scoata costurile de productie (asta daca au mai reusit) si vine acest ''Jumanji'' 2 si face ce ele nu au reusit :))
Mie unul mi se pare total aiurea, dar asta-i lumea in care traim...
Se pare totusi ca perioada in care a fost lansat cat si metodele de promovare au fost destul de inspirate !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells