Joe Russo, co-regizorul filmelor Avengers, şi-ar dori să stea la cârma unui film Batman

de Cristina Grigore în 8 Mai 2019
Pelicula Batman, abandonată de Ben Affleck, are acum un regizor, dar nu şi un actor în rol titular

După succesul fantastic obţinut cu ultimele două filme Marvel din saga Avengers – filme pe care le-a regizat alături de fratele său, Anthony – Joe Russo a început lucrul la Cherry, o dramă de acţiune în care va juca chiar unul dintre starurile Marvel, actorul Tom Holland. Însă una dintre dorinţele cineastului este să poată regiza un film Batman, pentru că este supereroul care i-a bucurat copilăria, a dezvăluit într-un interviu acordat ComicBook.com.

„Dacă e să vorbim despre figurinele pe care le colecţionam eu când eram mic, să ştiţi că era vorba de Batman. Era unul din personajele DC, da. Astfel de figurine colecţionam. Aşa că aş alege, pe viitor, un film Batman”, a spus regizorul.

Deocamdată, viitorul cinematografic al lui Batman nu este foarte clar. După ce Ben Affleck a renunţat la rolul titular şi la regia unui nou film al Cavalerului Negru, a fost numit în scaunul regizoral Matt Reeves (Cloverfield, filmele Planet of the Apes), însă nu se ştie nici acum cine va îmbraca costumul supereroului. Data lansării filmului a fost amânată în mod repetat, iar acum a rămas fixată pentru 2021. Unele surse apropiate producţiei susţin că scenariul este acum refăcut, iar filmările nu vor începe mai devreme de 2020.

Fraţii Russo mai au în program un film cu un fost Răzbunător – de data aceasta doar în calitate de producători. Este vorba despre 21 Bridges, cu Chadwick Boseman (Black Panther).

Exploreaza subiecte similare:

Joe Russo, Chadwick Boseman, Tom Holland, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame, Matt Reeves

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 10 mai 2019 10:19
da, e foarte indicat, abia astept un film Batman cu glume de santier gen Marvel/Disney

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells