Iepurașul vine cu o serie de filme pline de dragoste și umor în perioada 14-16 aprilie la Diva

de Cinemagia în 11 Apr 2023
Petrece zilele libere alături de DIVA și urmărește această serie specială de filme

Anul acesta DIVA a pregătit o serie specială de filme, ideal de urmărit în zilele libere din luna aprilie, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Iepurașul aduce șase filme pline de umor și iubire, în perioada 14-16 aprilie.

Patch Adams, un doctor trăsnit (Patch Adams, 1998, difuzat pe 14 aprilie, de la ora 21:00). În această celebră comedie, regretatul Robin Williams este un doctor atipic, care își ajută pacienții să găsească vindecarea prin râs. Pelicula este inspirată de cartea autobiografică a doctorului american Hunter „Patch” Adams (care are acum 77 de ani).

Hook (1991, difuzat pe 14 aprilie, de la ora 23:30). Rămâi alături de Robin Williams, urmărind acest film perfect pentru întreaga familie, în care joacă rolul lui Peter Pan. Acesta trebuie să se întoarcă în Țara de Nicăieri și să redescopere copilul din el, pentru a-și salva propriii copii de Căpitanul Hook (Dustin Hoffman).

• Vacanța (The Holiday, 2006, difuzat pe 15 aprilie, de la ora 21:00) e o comedie romantică în care Amanda (Cameron Diaz) și Iris (Kate Winslet) fac schimb de case. Prima merge în Marea Britanie, a doua - în Los Angeles. La fața locului, dincolo de șocul cultural de care au parte, eroinele îi cunosc pe Graham (Jude Law), respectiv Miles (Jack Black).

• Doar tu și eu. Al treilea e în plus (You, Me and Dupree, 2006, difuzat pe 15 aprilie, de la ora 23:50). În film, un cuplu de tineri însurăței (jucați de Kate Hudson și Matt Dillon) este scos din minți de cavalerul de onoare, Randy Dupree (Owen Wilson). Tipul e un pierde-vară, care rămâne fără slujbă, mașină și casă, se mută pe canapeaua lor și devine clar că nu are de gând să plece prea curând.

Click - Zapând prin viață  (Click, 2006, difuzat pe 16 aprilie, de la ora 21:00). Un arhitect suprasolicitat (Adam Sandler) face rost de o telecomandă universală specială, care îi permite să manipuleze viața reală: să pună pauză și să deruleze timpul înainte și înapoi. Dispozitivul îl ajută să evite numeroase situații familiale stresante, dar eroul nostru își dă rapid seama că - trăind așa - ratează experiența micilor momente de zi cu zi.

• Tonul perfect (Pitch Perfect 2, 2015, difuzat pe 16 aprilie, de la ora 23:25) este continuarea simpaticului film din 2012, în care Anna Kendrick, Rebel Wilson și Hailee Steinfeld cântă cu foc și pasiune. Acum, grupul à cappella Barden Bellas participă la o competiție muzicală internațională. Al treilea muzical din serie a fost lansat în 2017 și a fost urmat și de un serial spin-off, axat pe Bumper (Adam Devine) - Pitch Perfect: Bumper in Berlin (2022).

Petrece zilele libere alături de DIVA și urmărește această serie specială de filme pline de umor și iubire, în perioada 14-16 aprilie, de la ora 21:00!

Exploreaza subiecte similare:

Patch Adams, Robin Williams, Hook, Dustin Hoffman, The Holiday, Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, Jack Black, You Me and Dupree, Kate Hudson, Matt Dillon, Owen Wilson, Click, Adam Sandler, Pitch Perfect 2, Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Adam DeVine

Alte știri din cinema

Unde se va opri Inside Out 2? Noi recorduri pentru animaţia Pixar

Continuarea a încasat 1,44 miliarde de dolari, dar totalul s-ar putea să fie considerabil mai mare

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells