Iată scena improvizată cu Loki preferată de Tom Hiddleston

de Cristina Grigore în 24 Oct 2018
Interpretul „Zeului Înşelăciunii” explică de ce i s-a părut notabilă scena în cauză

Actorul Tom Hiddleston, cunoscut datorită personajului pe care îl interpretează în filmele Marvel, a dezvăluit într-o discuţie cu fanii avută la ACE Comic Con din Chicago care este scena improvizată cu Loki pe care o consideră cea mai atractivă, şi care - deşi nu era iniţial în scenariu - s-a integrat perfect în tonul şi structura poveştii.

Actorul a arătat că este vorba despre scena din Thor: Ragnarok, în care Thor (Chris Hemsworth) îl convinge pe Loki să apeleze la un vechi şiretlic pentru a trece astfel de gărzile celui care îi ţinea prizonieri (Grandmaster, interpretat de Jeff Goldblum): „Mi se pare că scena aceasta, pe care am numit-o «cere ajutor» parcă a venit de nicăieri. Pur şi simplu am improvizat, am venit cu propunerea chiar în ziua în care filmam evadarea”, a explicat Hiddleston.

„Dacă vă aduceţi aminte, Loki nu a agreat deloc ideea propusă de Thor, i s-a părut umilitoare. Însă Thor a adoptat atitudinea degajată a unui frate mai mare şi i-a spus «Ba îţi va plăcea, haide!». Şi a mers în formula aceasta. Îmi place mult faptul că este un moment extrem de amuzant, însă cred că scena te face să înţelegi şi ceva mai profund legat de ei, ca fraţi, şi cred că astfel de momente sunt importante”, a mai spus actorul.

În Avengers: Infinity War Loki este unul dintre personajele răpuse de Thanos, însă fanii Marvel iau totuşi în considerare ideea că acesta ar putea reveni în continuarea programată pentru lansare anul viitor, în luna mai.

Exploreaza subiecte similare:

Thor: Ragnarok, Tom Hiddleston, Chris Hemsworth, Jeff Goldblum, Avengers: Infinity War

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 24 octombrie 2018 19:31
O secventa interesanta si sigur indragita, pe care filmul ne-o propune si in acelasi timp ne arata cat de importanta este coeziunea dintre aceste personaje, ba mai mult. al actorilor in general.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells