Iată ce actori îi vor juca pe William și Kate, Ducele și Ducesa de Cambridge, în sezonul șase din The Crown

de Gloria Sauciuc în 7 Sep 2022
Între timp, cel de-al cincilea sezon din The Crown va fi disponibil pe Netflix în noiembrie, cu Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana și Dominic West în rolul Prințului de Wales

După un casting dificil, serialul The Crown, difuzat pe Netflix, a găsit actorii pentru rolurile Prințului William și a lui Kate Middleton pentru cel de-al șaselea sezon al serialului. Producătorii au găsit doi actori pentru William, unul pentru prințul ca adolescent, celălalt pentru prințul adult, anunță Deadline.

Rufus Kampa va juca rolul lui William la 15 ani, în timp ce Ed McVey va fi prințul tânăr și matur. Între timp, Meg Bellamy a fost distribuită în rolul lui Kate. Niciunul din cei trei nu a mai jucat roluri în producții TV.

Kampa va apărea în episoadele care surprind reacția familiei regale britanice la moartea tragică a mamei lui William, Prințesa Diana, în august 1997. Deși tânăr, Kampa are deja un palmares impresionant pe scenă, debutând pe scena din West End cu rolul titular din The Secret Diary of Adrian Mole 13 & 3/3: The Musical, jucând și în alte producții în afara acestui teatru.

Pentru McVey, rolul său va surprinde curtarea de către William a lui Kate, în perioada în care cei doi studiau istoria artei la University of St Andrews în Fife, Scoția, în 2001. Cuplul, căsătorit în 2011, sunt acum Ducele și Ducesa de Cambridge.

McVey a absolvit Drama Centre la Londra în 2021 și, de atunci, a jucat în Camp Siegfried la Old Vic la Londra. O perspectivă rapidă asupra profilului său descoperă câteva calități esențiale: accentul britanic, priceperea la armele de foc (și Prințul William a fost militar), pasiunea pentru sporturile de iarnă împărtășită cu Prințul.

Bellamy, care joacă rolul lui Kate, a trecut prin teatrul de amatori și producția de film. Atât ea cât și Kampa au trecut prin casting cu materiale video filmate de ei înșiși după un anunț pe social media.

Sezonul 6 din The Crown reprezintă, pentru toți trei, debutul pe marele ecran. Filmările vor începe anul acesta.

Între timp, cel de-al cincilea sezon din The Crown va fi disponibil pe Netflix în noiembrie cu Imelda Staunton în rolul Reginei Elisabeta, Lesley Manville ca Prințesa Margaret, Jonathan Pryce în rolul Prințului Philip, Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana și Dominic West în rolul Prințului de Wales.

Fiul lui West, Senan West, îl va juca pe William în ultimul episod din sezonul 5, în timp ce Timothee Sambor îl va juca la rândul lui. Prințul Harry în copilărie va fi jucat în sezonul 5 de Teddy Hawley și Will Powell, iar pentru sezonul 6 actorul urmează să fie găsit.

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Elizabeth Debicki, Dominic West, Rufus Kampa, Meg Bellamy

Alte știri din cinema

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells