Hugh Jackman şi Jake Gyllenhaal „arestează” publicul american

de Cristina Grigore în 23 Sep 2013
Prisoners intră pe primul loc în topul încasărilor de pe teritoriul nord-american cu 21 de milioane de dolari

Un thriller poliţist în care fostul Wolverine este în centrul acţiunii a intrat pe primul loc în box-office-ul american în acest sfârşit de săptămână şi a detronat astfel succesul horror al lui James Wan, Insidious: Chapter 2.

Prisoners, în regia lui Denis Villeneuve (Incendies, Maelstrom), îi mai are în distribuţie pe Jake Gyllenhaal şi Viola Davis şi spune povestea unui tată care este gata să facă orice pentru a-şi recupera fiica minoră, răpită împreună cu prietena ei (Hugh Jackman). Pelicula a obţinut un rating bun pe agregatul de film Rottentomatoes – 78 de procente – însă mai e ceva până când cele 48 de milioane de dolari cheltuite cu producţia vor fi acoperite din încasări. Debutul a adus peliculei doar 21 de milioane de dolari. A fost însă suficient pentru a surclasa Insidious: Chapter 2, ale cărui încasări au ajuns în acest week-end la 14,5 milioane de dolari.

Iată ce au declarat studiourile Warner Bros în legătură cu cifra de încasări a lui Prisoners: „Ne aflăm în compania grozavă a unor alte producţii-dramă ale toamnei, mai ales dacă ne gândim şi că filmul ţine 130 de minute. Argo a debutat cu 19,5 milioane, Looper cu 20.8 milioane, în vreme ce Moneyball, tot cam aşa, cu 19,5 milioane”.

Alte nou-intrări ale săptămânii sunt Battle of the Year, filmul 3 D despre dans al lui Chris Brown, care a debutat pe locul cinci în top, cu 5 milioane de dolari încasări şi The Wizard of Oz (3D şi IMAX), relansat în cinematografele americane şi a reuşit să mai strângă din vânzarea biletelor 3 milioane de dolari.

Locul trei în clasament este ocupat de The Family (7 milioane de dolari), urmat, pe patru, de Instructions Not Included (5,7 milioane) şi, pe şase, de We’re the Millers (4,6 milioane). Pe şapte coboară The Butler (4,3 milioane), iar pe opt, Riddick (3,6 milioane). Pe zece aterizează Planes (2,8 milioane de dolari).

Exploreaza subiecte similare:

The Wolverine, James Wan, Insidious: Chapter 2, Prisoners, Denis Villeneuve, Incendies, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Hugh Jackman, Argo, Looper, Moneyball, Battle of the Year: The Dream Team, The Wizard of Oz, The Family, Instructions Not Included, We're the Millers, Lee Daniels' The Butler, Riddick, Planes

Alte știri din cinema

Cristian Mungiu, distins cu Legiunea de Onoare în grad de Cavaler

Este cea mai mare distincţie oferită de statul francez şi vine că o recunoaştere pentru activitatea sa cinematografică

Unele dintre cele mai premiate documentare VR din lume pot fi văzute gratuit în Bucureşti

Până duminică, între orele 14:00 – 22:00, publicul poate experimenta gratuit în Veranda Mall poveștile care au schimbat modul în care privim lumea

Thor: Ragnarok, o fundație construită pe mitologia scandinavă

Filmul „Thor: Ragnarok” este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil în avanpremieră începând din 26 octombrie 2017, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos

Regizorul italian Antonio Piazza, la închiderea Les Films de Cannes à Bucarest

250 de actori participă la a doua ediție a workshopului Managing Talents

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tyybi1 pe 24 septembrie 2013 15:26
Super
alex_il_fenomeno pe 26 octombrie 2013 19:38
Cred ca si la noi se va bucura de un succes, daca nu a facut-o, pana acum.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback