Hugh Jackman nu a ştiut că „the wolverine” este un animal adevărat înainte de X-Men

de Cristina Grigore în 16 Nov 2018
Starul a dezvăluit un moment jenant din pregătirea pentru rolul definitoriu al carierei sale

Vestea distribuirii lui Hugh Jackman drept Wolverine în X-Men nu a convins prea mulţi fani la început, însă acum, două decenii mai târziu, mai toată lumea îl asociază pe actor cu această partitură. Motiv pentru care este mai suprinzătoare şi amuzantă declaraţia făcută la emisiunea „The Late Show" a lui Stephen Colbert, unde a dezvăluit că, deşi s-a născut în Australia, ţara cu cele mai diverse şi mai periculoase animale, nu avea habar de  existența lui „wolverine” (gluton, mamifer solitar ce trăieşte în emisfera nordică, n, red.)

„A fost jenant, însă nu ştiam ce este un «wolverine». Nu mai auzisem de un astfel de animal şi am presupus că este o denumire inventată special pentru benzile desenate. Nu ştiam nici de benzile desenate X-Men. Avem o mulţime de animale ciudate în grădinile zoologice din Australia, dar aşa ceva nu întâlnisem. Aşa că mi-am zis că trebuie să fie vorba despre lup şi am început să studiez lupii. M-am uitat la câteva documentare… Era un film IMAX pe ecrane la acea vreme; m-am dus de două ori să îl văd”, a povestit starul în articolul preluat de CBR.com.

Jackman a mers pe ideea că urmează să interpreteze un personaj derivat din lup până aproape de începerea lucrului la primul film X-Men. Cel care i-a dezvăluit eroarea a fost regizorul Bryan Singer.

„Am mers la repetiţiile pentru filmări şi mă străduiam să încorporez în interpretarea mea tot ceea ce studiasem despre lupi. Aflasem că lupii îşi folosesc la maxim simţul mirosului; te ţintesc cu privirea şi te adulmecă. Însă regizorul m-a întrebat la un moment dat: «Ce crezi tu că faci?». «Încerc să mă comport ca un lup», i-am răspuns. «Ca un lup? De ce ca un lup? Tu joci un gluton». Eu zic: «Dar acesta nu este un animal adevărat». Iar el îmi replică:«Ba da, du-te la grădina zoologică şi ai sa îl vezi».

După ce a încheiat în stil mare, cu filmul Logan, epoca Wolverine, Jackman a trecut la partituri diferite. După The Greatest Showman, filmul care i-a satisfăcut pasiunea pentru muzica şi dans (cu mare succes la public), va putea fi urmărit în The Front Runner, unde va evolua pe o altfel de scenă, cea politică.

Exploreaza subiecte similare:

Hugh Jackman, Bryan Singer, Logan, The Greatest Showman, The Front Runner

Alte știri din cinema

Sandra Bullock va produce adaptarea benzilor desenate ale lui Mark Millar, Reborn

Este o nouă colaborare a starului cu Neflix, după succesul cu Bird Box

Glass: dansul superputerilor şi al aşteptărilor

Este noul film al lui M. Night Shyamalan o dezamăgire?

În culisele comediei Faci sau taci: 20 de episoade de making-of

Distribuţia comediei „Faci sau Taci” poate fi observată într-un cadru diferit de cel în care publicul are ocazia să îi urmărească de obicei pe Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Monica Bârlădeanu etc

Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells