Hayley Atwell a luat în mâini soarta lui Tom Cruise cu o cascadorie periculoasă

de Gloria Sauciuc în 26 Iun 2023
Misiune: Imposibilă - Răfuială mortală partea întâi se lansează pe marile noastre ecrane în data de 14 iulie

Dacă cineva își testează limitele propriei condiții umane, acela este Tom Cruise, pe care îl vedem în Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One conducând de parcă moartea însăși l-ar fugări. Într-o turnură neașteptată, Cruise se trezește în pericol nu doar din cauza propriilor cascadorii, dar și din cauza acțiunilor colegei de platou, Hayley Atwell, scrie looper.com.

După ce bate Roma împreună cu Cruise în trailerul pentru Dead Reckoning – Partea 1, este clar că personajul ei, Grace, va începe o poveste de dragoste cu Ethan Hunt, personajul lui Cruise. Ceea ce nu este clar e cât de periculos va urma să fie totul.

Totul s-a întâmplat datorită intenției lui Atwell de a aduce ceva nou seriei de filme – e vorba despre drifturile cu mașina, un talent care se învață în timp.

Într-un interviu, actrița din filmele Marvel a relatat: „deviza lui Tom este 'nu fi în siguranță, fii competent', așa că dacă ești bine antrenat, corect și dacă în antrenament ai avut în vedere prevenirea rănirilor și toate celelalate, atunci și corpul tău poate face lucruri grele...”

Pe măsură ce actrița s-a implicat mai mult, s-a hotărât repede ce altceva poate aduce în film. „Ce lucru aș putea aduce în film care nu a mai fost văzut, și să o fac în siguranță și bine?”

Făcând asta, a deschis o ocazie rară pentru seria de filme, cea de a lua volanul de la Cruise în propriile ei mâini. În timpul scenei sus-menționate din Roma, Hayley Atwell și Tom Cruise sunt legați cu cătușe unul de altul, ceea ce conduce la o urmărire cu mașinile. Cei doi schimbă locurile într-o clipă, ceea ce o aduce pe Grace la volan iar pe Hunt încruntându-se la fiecare mișcare a mașinii sau lovitură din trafic.

Atwell explică - „e ceva ce, la propriu și la figurat, Tom nu și-a dorit niciodată, anume să fie pe scaunul din dreapta, cu altcineva la volan...”

Spectatorii au fost impresionați de calitățile de șofer ale actriței după ce secvența de douăzeci de minute a stârnit aplauze puternice de la echipa de filmare, mai notează publicația Looper.

Numai după discuția cu regizorul Christopher McQuarrie,  actrița a înțeles situația. „După aceea, Dl. Q m-a luat la masă și mi-a mărturisit 'Tom și-a pus viața, atunci, în mâinile tale'”.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Cruise, Hayley Atwell, Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells