Deadpool 2 începe filmările în toamnă, cu un Ryan Reynods mai bine motivat financiar

de Cristina Grigore în 6 Apr 2016
Actorul a semnat un contract ce-i va aduce mai mulţi bani din interpretările ulterioare ale personajului

După succesul la critică şi la box-office, plus recordurile semnificative doborâte – a devenit cel mai profitabil film de rating R, dar şi din istoria filmelor X-Men – Deadpool se îndreaptă hotărât către sequel, scrie HeroicHollywood.com.

Filmările la Deadpool 2 vor începe în toamnă, iar revenirea în rolul titular îi va aduce lui Ryan Reynolds mai mult de cele 2 milioane de dolari obţinute după primul film (care a avut încasări internaţionale de 754 de milioane de dolari). Actorul şi-a renegociat contractul în așa fel, încât apariiţiile sale ulterioare în rol îi vor aduce în conturi sume cosiderabil mai mari.

Pentru sequel, al cărui scenariu nu a fost încă dezvăluit, echipa de filmare va reveni în Vancouver, unde s-a filmat şi pelicula originală.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Reynolds, Deadpool 2, Deadpool

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells