Deadpool 2

(2018)

Deadpool 2

Poster Deadpool 2 Postere Deadpool 2

Sinopsis Deadpool 2

Mai mult
Deadpool 2 RO sub 2

Desfigurat de atacul unei bovine și părăsit de... simțul gustativ, Wade Wilson are aspirații înalte: vrea să devină cel mai "hot" bufetier al cafenelei în care lucrează.
Căutând savoarea vieții, dar și un aparat care l-ar putea ajuta să călătorească în timp, Wade trebuie să-și croiască drum printre ninja, temuți mafioți japonezi yakuza și... câini în călduri.
Va înțelege, până la urmă, care sunt lucrurile cu adevărat importante: prietenia, familia, gustul și acea mult râvnită cană de…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Love Machine

Produs de

Marvel Entertainment

Distribuitorul international

Twentieth Century Fox

Distribuit in Romania de

Odeon Cineplex

Țara

SUA

Box office Deadpool 2

Weekend premieră (14.05.2018)
  • Loc 1
  • Spectatori 117.282
  • Încasări (RON) 2.547.402,00
Total
  • Spectatori 348.401
  • Încasări (RON) 7.075.184,00
  • Încasări (USD) 1.788.316,20

Părerea criticului

Gloria pe 22 Mai 2018 13:48
Mai obraznic si mai obscen, dar cu mai putin umor de buna calitate
Primul Deadpool, lansat în 2016, schimba definitiv fața benzilor desenate, adresându-se unui public mai matur, pregătit pentru un film cu supereroi nerecomandat minorilor, pentru obrăznicia protagonistului, obscenități, ironie şi bufonerii. Totodată, „Deadpool” reinventa comedia de acţiune. Filmul a fost nominalizat la Globul de Aur la categoria „Comedie sau musical” iar Ryan Reynolds, la categoria „Cel mai bun actor”. Deadpool devedea, așadar, primul film de acţiune cu super-eroi care primea o nominalizare la Globul de Aur la categoria „Comedie sau musical”. Filmul a primit, de asemenea, o nominalizare la Writers Guild of America, la categoria „Cel mai bun scenariu adaptat” şi o nominalizare la Premiul PGA pentru „Cel mai bun film”.

Mai puţin subtil decât prima parte, în ceea ce priveşte calitatea umorului, în sequel protagonistul… citeşte

8 6

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mister_sir pe 23 Mai 2018 10:36
Ah, cat am vrut sa imi placa...
Sa fie oare acesta inceputul declinului moral al lui MARVEL (bineeee, inceputul a fost cu Black Panther, un mega bore fest)? Unul dintre filmele mele preferate si unul dintre anti-eroii mei preferati au fost transformati intr-o masina de propaganda PC/SJW/Feminist bullshit. O data cu schimbarea directorului Tim Miller si achizitia 21st Century Fox de catre antichristul Disney s-au schimbat multe in anatomia lui Deadpool. Dupa succesul lui in 2016, toti au vrut o felie din placinta cu bani si galeata de atentie asa ca au facut ce au stiut ei mai bine. Au stricat o franciza perfect functionala si amuzanta.
Cum?
1. Punem un obez fara charisma si fara talent de actor intr-unul din rolurile importante si ne plangem ca nu se face casting cu oameni grasi (printr-un joc de cuvinte pare ca grasul ii ameninta cu moartea pe toti cei care nu fac casting de obezi). Cine ar plati sa vada… citeşte

23 4
JakeDann21 pe 1 ianuarie 2022 20:41
Inceputul declinului moral a inceput mai demult si nu doar cu Marvel ci cu Hollywood in general. De fapt cu toate societatea americana in general. La asta a dus infectarea societatii, mass-mediei si industriei filmului cu ideologie comunists a Americii. Da, filmul este o porcarie care practic isi bate joc de povestea si personajele din revistele de benzi desenate. Pentru ca asta si este de fapt scopul: distrugerea a tot ce este bun si frumos din trecut si inlocuirea acestuia cu ceva ce este, urat, fara simt estetic, prost calitativ dpdv artistic si menit sa nu stimuleze deloc intelectual publicul. Care din pacate astazi sunt copiii si tinerii... Toata chestia asta face parte practic din ingineria sociala practicata de marxisti peste tot unde vor sa obtina puterea.
superdepeche pe 24 Iulie 2018 17:03
exact ca si primul1
exact asta este pentru mine acest film, un mare monument de prostie care nu este mai prejos decat prima parte cu nimic.
8 5
777L pe 22 August 2018 18:18
Dezamagitor de...
...slab, comparativ cu prima parte. Lung si plictisitor, glume rasuflate, una, doua poante daca te fac sa razi, in rest penibil. Exact aceeasi reteta de prespalare si insucces ca si Gardienii Galaxiei 2 (asta totusi a fost ceva mai bine asezat).
6 2
brando pe 18 Mai 2018 17:38
Bunicel... dar nu se poate compara cu prima parte...
[SPOILER ALERT]

Ca si ori ce sequel la un film superb nu se poate ridica la nivelul primei parti ! Schimbarea regizorului se simnte atat la scenariu cat si la regie..DAR acest sequel mia trecut peste asteptari la nivelul scenelor de action dar nu si la violenta scenariu ,poveste si intamplari ! Din pacate inceputul si mijlocul filmului e destul de plictisitor unde vedem moarte iubitei lui Deadpool Venesa ce ma dezamagit foarte tare,iar al doilea lucru dezamagitor e formarea echipei lui Pool care e decimata in 5 minute... chiar dezamagitor dar povestea isi revine imediat cand The x Men sar in ajutorul sau si salveaza povestea cat si aventura ! Scenele de action nu sunt la fel de violente ca si in primul film dar sunt mult mai grandioase si spectaculoase ! Glumele sunt foarte tari deci comedia nu lipseste ,vilanul devine aliat cu eroul cei doi luptand impotriva altui personaj… citeşte

5 10
JokerCroker pe 17 Mai 2018 16:56
Nu la fel de bun ca primul, dar obligatoriu de vazut
Filmul a fost foarte tare, calitativ fiind cu mult peste mizeria execrabila de Avengers Infinity Farts unde distributia de actori a fost exagerat de larga si a rezultat un balci dramatic. In Deadpool 2, pastrand reteta din filmul anterior, au fost actori putini care au stiut sa faca un show reusit. Au fost foarte multe faze la care am ras cu pofta, dar si faze care s-au vrut a fi comice, dar s-au dovedit iritante pentru ca in acest film se face la greu referinte la alte filme. La inceput e amuzant, dar dupa 30 de minute ti se ia sa il tot auzi pe Deadpool cum face referinte la filme precum Batman, Star Wars, X-Men, Avengers, Passion of the Christ, James Bond, John Wick, Indiana Jones, Ace Ventura, Top Gun , Dracula, Yentl, Frozen, Basic Instinct, Winnie the Pooh, Robocop, Stranger Things, Terminator etc.
Din pacate, si coloana sonora nu e una autentica, fiind plina de… citeşte

5 11
Mihai2508 pe 12 Iulie 2018 21:51
Mmmmm
Nu pot spune ca sunt un fan al seriei, cel putin prima parte nu a fost pe gustul meu, acum fiecare cu preferintele sale. M-am uitat la acesta, si pot spune ca mi-a placut ceva mai mult. Este un alt stil, o alta abordare a filmelor cu super-eroi. Ce pot spune este ca daca v-a placut prima parte, a doua pare mai buna.
3 0
Sorin87 pe 26 August 2018 10:00
Deadpool 2 tinde sa fie un film caterinca dar imi place foarte mult, am ras foarte bine la multe faze
3 1
ionion1992 pe 06 Septembrie 2018 17:55
Capodopera!
Am stat pe ganduri daca sa vad acest film sau nu ,am crezut ca nu o sa imi placa ,dar m-am decis sa il vad totusi si pot spune ca bine am facut ,mi-a placut foarte mult filmul ,actiune foarte multa ,suspans ,comedie ,mai ales de la faza cu saritura din avion ,mai ales de acolo pana la sfarsit a fost wow ,nemaipomenit de bun ,la inceput nu prea mi-a placut dar de acolo si.a revenit .Un film foarte bun ,care mi.a placut si il recomand .Merita!
3 3
Phantom_sub pe 12 Ianuarie 2018 09:30
Apare mai devreme
http://comicbook.com/marvel/2018/01/11/deadpool-2-release-date-change-2018-twitter/ Pe 18 mai o să apară, nu pe 1 iunie. Azi au făcut anunţul.
3 4
mihnea_aspru95 pe 12 ianuarie 2018 23:30
Mai bine îl lăsau de Ziua Copilului. Mamma Miaaa! Deci, după ce că Deadpool 2 va fi un film mare (mai ca primul), FOX l-a băgat şi între alte două mari-producţii: Avengers şi Star Wars. Cineva nu va încasa prea mulţi bănuţi, ci o va "încasa" pe cocoaşă :))
Phantom_sub pe 15 ianuarie 2018 16:54
Anticiparea şi problemele Solo nu i-au adus prea multă putere de marketing...
doar_un_cinefil pe 24 Mai 2018 20:41
Dezastru!
Pot sa ma declar un om care a vazut destule filme la viata lui.....iar parerea mea despre acest film este ca nu merita timpul pierdut. am fost la cinema special sa il vad....am luat mare teapa :(
2 2
unkn0wn pe 30 Mai 2018 03:11
Destul de slab.
Filmul e o insiruire de glume proaste, politically corectness, feminism, #metoo.
Nu se aseamana deloc cu prima parte.
Domino trebuia sa fie alba, ei au facut-o neagra, oribil, cred ca nu mai exista in zilele astea un film clasic sa aiba actorii principali albi. Nu mai zic de grasul ala prost, zero talent, bineinteles sud-american si care e dezgustator.
Nota 5, marile studiouri vor inceta sa produca asa porcarii doar daca vor avea pierderi.

2 3
Fcsb_Alexandru pe 10 Noiembrie 2016 21:20
Defapt va avea premiera in feb. 2018
2 4
peter_ennis pe 10 aprilie 2018 03:19
Care defapt e in mai 2018 :))
stefhard pe 08 August 2018 16:57
Souper prost
Desen animat pt. copii de 6-7 ani, pacat ca s-a bagat atati bani pt. efecte speciale.
2 5
user-5a4fa455d46a9 pe 01 Ianuarie 2022 22:26
Am văzut multe filme catastrofale , dar pentru ăsta , nu găsesc un cuvânt corespunzător pentru a-l caracteriza .
1 0
ilarion_moga pe 04 Aprilie 2020 21:56
Monument de prostie
Băi, dupa ce vezi filmul asta te lasi de filme cu supereroi...
1 0

Spune-ţi părerea despre Deadpool 2

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells