CSI: Vegas, sequel-ul celebrului serial CSI: Crime şi investigaţii, va fi difuzat pe AXN

de Cinemagia în 31 Aug 2023
Serialul CSI: Vegas va avea premiera în România pe 4 septembrie și va fi difuzat în fiecare luni seara, de la ora 21.00, pe AXN.

Apărut în 2021, serialul este o continuare a hit-ului CSI: Crime și Investigații, creat de către Anthony E. Zuicker. CSI a fost unul dintre cele mai vizionate programe tv din lume între anii 2006 și 2016, adunând nu mai puțin de 68 de premii și 127 de nominalizări. În cei 15 ani de difuzare, serialul a primit 6 trofee Emmy, inclusiv pentru Cel mai bun sunet şi Cea mai bună imagine.

CSI: Vegas pare să ridice miza din punct de vedere estetic. Camera e ca un detectiv omniprezent. Survolează ameţitor deasupra a ceea ce pare fi miniatura sclipitoare a viciului american, intrând în toate cotloanele, ajungând în intimitatea personajelor. Încă din pregenericul episoadelor se instalează senzația unei anatomii a delirului existențial care e Las Vegas-ul, aşa cum e văzut în texturile probelor de laborator.

„Aventura noastră a început chiar în Las Vegas, acum mai bine de 20 de ani, iar faptul că ne întoarcem din nou aici, face această producție cu atât mai specială”, a spus producătorul executiv al serialului, Jerry Bruckheimer (care a lucrat şi la Pirates of the Carribbean: The Curse of the Black Pearl sau la Top Gun: Maverick).

În această continuare, detectivii cândva retraşi, Sara Sidle (Jorja Fox) şi Gil Grissom (William Petersen), criminaliştii veterani din serialul original, sunt nevoiţi să se întoarcă pe teren. Aceştia fac echipă cu strălucita Maxine Roby (Paula Newsome) şi cu alţi agenţi de elită dintre cei mai înzestraţi intelectual, având la dispoziţie dotări de ultimă generaţie. Iar avansurile în microbiologie și în tehnologiile din spatele analizelor de laborator le aduc o precizie clinică în reconstituirea, de pildă, a originii şi a traseului unui glonț.

Însă toate aceste atuuri se pot întoarce oricând împotriva lor. Iar departamentul ajunge să se confrunte cu o forță insidioasă, un prankster genial (sau mai mulţi) care îi joacă pe degete, aducându-i intenţionat în faţa probelor, tocmai ca ei să aresteze un nevinovat. Prin tot acest demers elaborat, probele adevărate riscă să devină mincinoase. Iar odată cu ele, departamentul de criminalistică riscă să îşi piardă nu doar credibilitatea, cât întreaga existenţă.

CSI: Vegas, în fiecare luni seara, de la ora 21.00, pe AXN

Exploreaza subiecte similare:

CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Vegas, Anthony E. Zuiker, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, Top Gun: Maverick, Paula Newsome, Jorja Fox, William Petersen, jerry bruckheimer

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells