Colegii de platou ai lui Tom Cruise privesc cu groază cascadoriile actorului

de Marina Florea în 4 Nov 2020
Mission: Impossible - Rogue Nation (2015), al cincilea film al seriei, poate fi văzut pe Paramount Channel și TNT

Colegii de platou ai lui Tom Cruise nu au nici cea mai mică idee dacă actorul va supraviețui cascadoriilor nebunești pe care le execută singur, e mărturisirea actorului Simon Pegg, intervievat de Conan O’Brien.

Tom Cruise este unul dintre puținii actori de la Hollywood care își execută singuri cascadoriile, în plus caută de fiecare dată unele mai nebunești decât anterioarele. Franciza Misiune: Imposibilă a devenit terenul de joacă al actorului care, de-a lungul celor șase filme, a realizat scene de acțiune cu care a sfidat moartea. Simon Pegg a dezvăluit că restul distribuției are propriile temeri cu privire la cascadoriile pe care Cruise optează să le execute, și că singurul lucru care le rămâne celorlalți actori să facă este să privească cu groază daca Cruise va reuși să rămână în viață pentru următoarea cascadorie. O săritură la înălţime calculată greşit s-a soldat cu accidentarea actorului la anterioara misiune imposibilă, starul având nevoie de opt săptămâni de recuperare în timpul filmărilor la Mission: Impossible. Fallout.

În interviul acordat TBS, Simon Pegg, unul dintre actorii din franciza Mission: Impossible, spune că - alături de ceilalți membri ai distribuției - privește îngrozit cum își execută Cruise cascadoriie, neștiind niciunii dacă acesta va supraviețui..

„Când te uiți la film și îl vezi făcând cascadoriile, care provoacă tensiune și anxietate, și vezi că e vorba de pericol veritabil și știi că acolo e cu adevărat Tom Cruise... știi că a supraviețuit lor doar pentru că l-ai văzut în dimineața acelei zile la emisiunea Good Morning America și pentru că a acordat niște interviuri. Când îl privim pe platou făcând cascadoriile, nu avem nici cea mai mică idee dacă va supraviețui. Când conduce o motocicletă pe o stâncă și toată lumea așteaptă... e terifiant!”

Mission: Impossible 7 probabil va ridica din nou miza cascadoriilor, mai ales că actorul va face chiar o călătorie în spațiu pentru un alt proiect cinematografic. Mission: Impossible 7 va avea premiera peste fix un an, urmat de Mission: Impossible 8 - ce se va lansa pe 4 noiembrie 2022.

Revin în cel de-a șaptelea film al seriei, alături de Cruise, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Simon Pegg, Ving Rhames și Henry Czerny, la care se adaugă nou-veniții Esai Morales (Titans), Hayley Atwell (Avengers: Endgame), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy Vol. 2) și Shea Whigham (Boardwalk Empire).

Mission: Impossible - Fallout (2018) impresiona cu o scenă de acțiune în care erau implicate două elicoptere. „Unul din scopurile blockbusterelor de acest tip este să vină cu o secvenţă inedită de acţiune, ceva nemaivăzut atât în istoria francizei, cât şi la succesele de casă concurente”, scria Cinemagia la data lansării filmului la cinema. „În Declinul, urmărirea a două elicoptere şi extraordinara luptă ca Ethan Hunk, aflat într-unul, să recupereze un dispozitiv bine păzit de un antagonist în celălalt, pare cu adevărat o misiune imposibilă, dar inventivitatea scenariului rezolvă inspirat situaţiile neverosimile şi transformă ultimele 45 de minute ale filmului într-un exemplu aproape perfect de cinema escapist”.

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015), al cincilea film al seriei, poate fi văzut pe canalul Paramount Channel duminică, 8 noiembrie, de la ora 18:20 și pe canalul TNT - luni, 23 noiembrie, de la ora 18:20

Exploreaza subiecte similare:

Mission: Impossible 7, Tom Cruise, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Ving Rhames, Henry Czerny, Esai Morales, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Mission: Impossible - Fallout, Mission: Impossible - Rogue Nation

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells