Cele mai bune seriale de urmărit în perioada aceasta la TV

de Gloria Sauciuc în 11 Nov 2015
De luni până vineri, iată ce seriale americane sau europene putem urmări pe posturile noastre TV

În fiecare seară de luni, de la ora 23, pe postul AMC: serial „Into the Badlands

Va avea premieră exculsivă pe AMC în data de 16 noiembrie la ora 05:00. Primul episod va debuta pe posturile AMC Global din jurul lumii simultan cu premiera din Statele Unite ale Americii pe AMC, iar apoi va fi redifuzat în primetime pe data de 16 noiembrie la ora 23:00.

În primul episod vom vedea cum cel mai de temut „Clipper” din Badlands, Sunny (Daniel Wu), salvează un băiat misterios, M.K., ce ascunde un secret întunecat, dar probabil ştie şi o cale de scăpare din Badlands.

Iată un sinopsis extins al serialului marca AMC. Peste secole de acum, civilizaţia aşa cum o ştim noi, încetează să mai existe, distrusă de o succesiune de catastrofe naturale dar şi create de om. Miliarde dispar, naţiunea se prăbuşeşte, oraşele devin ruine. Supravieţuitorii se întorc către câmpuri pentru a le cultiva să îşi procure hrana. Peste timp, o societate feudală apare în ceea ce era cândva Midwest american, unde cei mai putenici şi brutali se ridică prin forţă şi bogăţie pe spatele multora. Acestă zonă este cunoscută sub numele de Badlands şi este împărţită între şapte rivali Baroni. Aceşti bărbaţi şi femei controlează resursele necesare traiului zilnic. Fiecare Baron îşi întăreşte domnia de fier cu ajutorul armatelor loiale de asasini antrenaţi, cunoscuţi ca şi Clippers. Clipperii îşi încep educaţia riguroasă de arte marţiale de mici copii, când sunt cunoscuţi ca şi Colts. Fiecare Colt este selectat şi instruit de către un senior Clipper, ce urmăreşte antrenamentul tânărului. Clipperii se bucură de statutul şi confortul la care populaţia normală doar visează şi sunt dispuşi să îşi sacrifice viaţa în serviciul baronilor lor. Puţini Clipperi ajung să îşi serbeze a 30-a aniversare, dar Sunny (Daniel Wu) nu este un Clipper obişnuit. El a curmat peste 400 de vieţi şi are o meritată reputaţie de asasin fără milă.

Timp de zeci de ani, Quinn a fost incontestabil cel mai puternic Baron din Badlands. Nimeni din cei care l-au contestat nu au trăit să povestească. Dar apare o suspiciune cum că el ar deveni vulnerabil. Cel mai nou Baron al teritoriului, Văduva (Emily Beecham), a început atacuri asupra transporturilor lui Quinn şi îi testează apetitul de luptă. Unul dintre aceste atacuri îl conduce pe Sunny către M.K. (Aramis Knight), un adolescent ce a supravieţuit dintr-o ambuscadă mortală asupra unui transport de sclavi către Ford.

Sunny ajunge să înţeleagă că tânărul ascunde un secret întunecat şi că acesta are o recompensă solidă pusă pe capul său. În timp ce Văduva îşi duce campania împotriva lui Quinn, destinelele stoicului asasin şi a tânărului impetuos se împletesc. Sunny îl alege pe M.K. pentru a fi al său Colt, o decizie ce le va afecta viaţa amândurora. În evoluţia relaţiei lor ca profesor- elev, fiecare va descoperi adevăratul scop; împreună ei pornesc spre o odisee ce ar putea face diferenţa între haos şi iluminare pentru toată lumea din Badlands.

Premieră. Drama Flesh and Bone/Grație și durere, în fiecare zi de luni, pe canalul HBO, începând cu 16 noiembrie

Drama Flesh and Bone/Grație și durere o are în centru pe Claire (Sarah Hay), o tânără cu un trecut întunecat care se alătură unei prestigioase companii de balet din New York. Serialul explorează fără milă laturile disfuncționale, dar și pe cele pline de eleganță, ale lumii baletului. Claire este o tânără frumoasă, sufletistă și cu răni emoționale, care are o inocență și o fragilitate înnăscute. În același timp, însă, ea ascunde tendințe auto-distructive și o ambiție fără limite. Este o balerină care poate atinge sublimul, dar tumultul intern și aspirațiile o conduc în moduri greu de prezis.

Personajul principal al producției Starz, Flesh and Bone/Grație și durere, este interpretat de balerina Sarah Hay, aflată la primul său rol.  

Serial nou. „Scorpion”. În fiecare zi de vineri, de la ora 21, pe canalul AXN HD

Inspirat de o poveste adevărată, serialul este despre excentricul geniu Walter O’Brien şi echipa sa, care formează principala apărare împotriva ameninţărilor noii ere. Membrii echipei sunt: Toby Curtis, un expert în comportament care poate citi pe oricine, Happy Quinn, care este foarte pricepută în domeniul mecanicii şi Sylvester Dodd, un guru al statisticilor. Agentul federal Cabe Gallo, pe care-l leagă o poveste dramatică de O’Brien, se foloseşte de cunoştinţele acestor genii.

Deşi nu se adaptează în societate, aceştia se simt bine unii cu alţii. Pentru a-i ajuta să se înţeleagă totuşi cu lumea din afară, ei o au pe Paige Dineen, care are un fiu tânăr şi înzestrat. Toţi membrii echipei şi-au găsit în sfârşit locul de muncă perfect: un loc unde îşi pot folosi talentele pentru a rezolva crize naţionale în timp ce se ajută unii pe alţii să se simtă acasă... Pe 13 noiembrie rulează cel de-al doilea episod al primului sezon

Sezonul 2 al serialului Bibliotecarii,  în fiecare duminică, de la ora 18:00, pe canalul DIVA

Serialul Bibliotecarii are în centru o organizaţie antică ascunsă sub Biblioteca Publică Metropolitană din New York, care protejează lumea de realitatea magică şi secretă care ne încojoară. Acest grup interesant de personaje rezolvă mistere imposibile, luptă cu ameninţările supranaturale şi recuperează artefacte puternice din întreaga lume. Printre obiectele păstrate în Bibliotecă se află Chivotul Legământului, Lancea Sfântă, Potirul Sfânt şi Excalibur. Doar cineva cu priceperi speciale poate aduna şi proteja aceste artefacte şi, mai important, se poate asigura că nu cad în mâini greşite.

Tema sezonului doi este „Nu mai poţi fi cine erai”. Dacă în prima serie a fost vorba despre accesul în această lume secretă, a doua serie se centrează pe schimbările pe care trebuie să le faci odată intrat în această lume şi pe faptul că felul în care ne vedem pe noi înşine (imaginea de sine, scopurile noastre) nu rămâne stabil în lumea în schimbare din jur. Viaţa înseamnă creştere şi fiecare Bibliotecar trebuie să renunţe la vechi şi să devină altcineva sau cineva mai bun. Nu poţi trăi o nouă viaţă fără a fi schimbat de experienţa asta.

Alături de Noah Wyle și Rebecca Romijn, în al doilea sezon al serialului Bibliotecarii mai joacă și Christian Kane, Lindy Booth, John Kim, John Larroquette și mulți alții.

Sezonul 7 al serialului Soția perfectă în fiecare duminică, de la ora 21:00, pe canalul DIVA

În noul sezon, pe Alicia (Julianna Margulies) o aşteaptă provocări noi. Peter Florrick (Chris North) va fi candidatul la preşedinţie al Partidului Democrat, idee sugerată de producătorii serialului, astfel încât povestea va semăna mai mult ca oricând cu ceea ce vedem zilnic la ştiri.

Consecinţele dramatice ale anunţului lui Peter vor fi resimțite din plin. Alicia (Julianna Margulies) îi surprinde pe strategii politici şi pe colegii ei, afirmându-şi independenţa şi spunând foarte clar că nu doreşte să fie implicată în campania soţului ei. Dar când Peter riscă să-şi facă duşmani puternici, oare planul Aliciei o va ajuta să evite pierderile colaterale sau va sfârşi prin a fi implicată şi ea în acest haos?

Protagonista serialului Soția perfectă este laureata cu Emmy şi Globul de Aur Julianna Margulies, care joacă rolul Aliciei Florrick, o soţie şi mamă care se reinventează după ce soţul ei este implicat într-un scandal de corupţie politică şi sexuală. Încurajată de ideea de a prelua frâiele propriului viitor, Alicia deschide, curajoasă, noi căi.

Exploreaza subiecte similare:

Into the Badlands, The Good Wife, scorpion, The Librarians

Alte știri din cinema

Unde se va opri Inside Out 2? Noi recorduri pentru animaţia Pixar

Continuarea a încasat 1,44 miliarde de dolari, dar totalul s-ar putea să fie considerabil mai mare

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells