Flesh and Bone

(2015) - Serial TV

Grație și durere

Poster Flesh and Bone Poster Flesh and Bone

Sinopsis Flesh and Bone

Flesh and Bone

Serialul este despre Claire, o tânără balerină cu un trecut dubios, care se alătură unei prestigioase companii de balet din new York. Întunecatul serial explorează fără milă laturile disfuncționale, dar și cele pline de eleganță, ale lumii baletului.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.8

Caseta tehnică

AKA

  • Krv i suze

Produs de

Starz Originals

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Home Box Office (HBO)

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
klute pe 04 Ianuarie 2016 17:20
Deși balerinele și balerinii din Flesh and Bone sînt profesioniști, care asta fac și în viața reală, deși scenele de balet sînt bine realizate, serialul nu este unul de nișă și are ambiții mai mari decît să documenteze activitatea din domeniul coregrafiei. Aici, pe lîngă arta gustată de o elită, cerînd din partea celor care o creează numeroase sacrificii, baletul este și o metaforă a libertății și a ieșirii la lumină. Atmosfera generală este misterioasă, întunecată și apăsătoare, iar cele opt episoade compun un basm camuflat în tutuuri și colanți, cu accente de thriller, în care o nouă Scufiță Roșie trebuie (ajutată) să se salveze de lupul cel rău.
2 0
Exotic pe 25 Decembrie 2015 09:45
E genial!
E genial,m-a prins...si nu m-am lasat pana nu am terminat cele 8 episisoade care au aparut pana acum,in 2 zile.
Sunt foarte multe intamplari rupte din realitate,este complex....plin de suspans si emotie.Imbina intr-un mod remarcabil realitatea zilelor noastre,cu nevoia de bani si fetele care accepta sa-si frece sanii de o bara de striptease,cu homosexualitatea,traficul de carne vie,etc......Enjoy!!

2 0
hitman78 pe 19 Aprilie 2020 14:54
O miniserie excelenta despre viata dura si nedreptatile din lumea baletului.Cei carora le-a placut Black Swan n-ar trebui sa-l rateze.
0 0
mladitza pe 11 Mai 2018 10:11
frumusel, dar....
O miniserie mediocră spre bunicică, sunt prea multe exagerări despre depravare, droguri (balet de înaltă clasă și distracții prin cluburi de striptease, droguri etc??? serios?!) Apoi exagerări cu homosexualitatea și redarea amănunțită a unor scene triviale, unele fiind chiar scabroase. Dar...filmul are o poveste interesanta, suspans si conflict intre personaje. Exista tensiune dramatica in aceasta miniserie. Iar balerinii sunt foarte talentați, executând bine și jocul actoricesc. Actrița (balerina) din rolul principal (Sarah Hay) are un farmec aparte, este expresivă și foarte senzuală. Dar mi-au plăcut mult și celelalte personaje, chiar și din cele negative. So... cum sa nu-ti placa Irina Dvorovenko?!
Bineinteles, ca mai ales balerinele sunt frumoase, grațioase, deosebite. Din rolurile masculine, se remarcă desigur Ben Daniels, Josh Helman face bine pe… citeşte

0 0
alexandra_oprisan pe 26 Decembrie 2017 22:23
Superb
Flesh and Bone reușește să spună o poveste sinceră despre lumea baletului, a New Yorkului și nu numai, avand o componentă intunecata ce ofera mister si creeaza dependenta, lasandu.te in suspans dupa fiecare episond !
0 0

Spune-ţi părerea despre Flesh and Bone

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Flesh and Bone
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells