Ben Affleck a renunțat la Batman pentru că realizatorii vor un protagonist mai tânăr

de Cristina Grigore în 14 Iun 2018
Noul scenariu al filmului arată că se doreşte un reboot al personajului în universul DC

Noi detalii legate de filmul de sine stătător despre Batman au ieşit recent la iveală, ce oferă şi o explicaţie legată de retragerea lui Ben Affleck din proiect. Potrivit Deadline.com, pelicula a fost gândită ca un reboot al personajului în universul DC şi va avea un actor nou în rol titular. Filmul nu va avea participarea şi altor supereroi DC.

O sursă apropiată producţiei susţine că realizatorii se află acum în căutarea unui Bruce Wayne/Batman „mai tânăr, mai suplu, mai vioi şi mai puternic”, căci revenirea lui Ben Affleck nu este posibilă în noul scenariu al lui Mark Bomback şi Matt Reeves (care va şi regiza pelicula). Detaliile poveştii ce-l va repoziţiona pe Batman în filmele DC mai pot fi retuşate şi completate până anul viitor, când este estimată începerea filmărilor. O primă variantă a scenariului a fost semnată de Geoff Johns şi Ben Affleck, însă s-a renunţat la aceasta cu totul când Reeves a preluat proiectul.

Următoarele filme DC pe care le vom putea vedea (chiar anul viitor) până la apariţia lui Batman sunt Wonder Woman 2 şi Shazam!. Se află în pregătire şi un film cu Joker (interpretat de Joaquin Phoenix) şi unul cu The Flash (jucat de Ezra Miller).

Exploreaza subiecte similare:

Ben Affleck, Mark Bomback, Matt Reeves, Wonder Woman 2, Shazam!

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 14 iunie 2018 12:43
Astia nu stiu ce vor....
ddman pe 14 iunie 2018 13:45
Ai dreptate.
ishmael pe 14 iunie 2018 14:25
pacat, puteau sa il foloseasca pt in film impreuna cu in Robin si apoi ii preda stafeta si el ar fi stat in umbra
kamikaze1996 pe 14 iunie 2018 15:26
Păcat, cand lumea se obișnuise cu Affleck in rolului lui Batman. Chiar speram ca o sa ajunga din urma Marvel, dar la cum stau lucrurile, nu prea au șanse deloc. DC nu au deloc un plan bine definit cum a avut Marvel cand au inceput filmările la Iron man, in decurs de cativa ani au schimbat actorii ca pe șosete. Am avut doi actori in rolul lui Batman, si acum o sa avem trei, la fel se intampla si cu Joker, l-am vazut pe Jared Leto in rolul Joker-ului, iar acum vor sa scoată un alt film, cu un alt actor. Un gunoi mare DC
spartacus pe 14 iunie 2018 19:44
Mare păcat. Am fost printre cei au criticat alegerea lui initial deoarece se remarcase mai mult in filme dramă și comedii, dar după ce l-am văzut cum a înțeles să interpreteze acest rol, mi-am recunoscut greșeala. Sper doar ca noua alegere să nu fie prea tânără cum am văzut că au tendința mai nou cei de la Hollywood - vezi noul ”Robin Hood” etc.
ionut.sabau pe 15 iunie 2018 11:06
In primul rand iesirea lui Affleck este un zvon, nu o certitudine. Intr-adevar e legata de povestea cu un Batman mai tanar.... care si ea e un zvon deoarece inca nu se cunosc detalii decat despre primul act (prima treime) din noul scenariu... care ar prezenta un batman mai tanar, ceea ce nu inseamna ca Affleck e out de tot. Filmul poate fi un prequel nu neaparat un reboot...

in al doilea rand, urmatorul film DC pe care il vom vedea va fi chiar anul acesta, si anume Aquaman (cu jason Momoa), nu anul viitor.

mihnea_aspru95 pe 16 iunie 2018 12:50
Acum, cu cumpărarea definitivă a Time Warner/Warner Bros. de AT&T, se vor schimba multe chestiuni. Să vedem ce se va întâmpla cu DCEU?! (nu ar fi rău să-l ducă la ghenă :)).

Ben Affleck fusese bun doar în BvS, în celelalte a fost o interpretare josnica a lui "Barman".
Ar fi interesant să-i văd pe Charlie Hunnam, ori Logan Marshall-Green (actorul care face senzație în America la ora actuală, în filmul UPGRADE, care nici nu vor să-l lanseze în România) în pielea lui Bruce Wayne (Green, mi-ar plăcea mai mult, chiar e potrivit pentru un așa rol).

De următoarele filme, Aquaman (nu cred că o să bată gura târgului, o să fie tot bunicel ca Justice League, nimic mai mult. Doar dacă face un miracol malaezianul Wan, și ne dă peste bot cu el la final de an)

Shazam! m-ar interesa, văd că ar putea fi un refreshment pentru cei din DCEU.

boghiu_andrei pe 16 iunie 2018 23:27
Nu cred ca mai au un drum bun..Au inceput deplorabil,si nu ii vad sa se redreseze.E comparatia cu Marvel si asta ii tine in umbra.Nu exista scapare orice ar face..
0ctavian pe 16 iunie 2018 20:59
pacat. Un Bruce Wayne matur, ar fi fost perfect interpretat de Ben Affleck.
Filmele Batman mereu au avut actori a caror alegere a fost aspru criticata de public pana la apartitia filmului.
- in 89, cand Tim Burton anunta ca Bruce Wayne o sa fie interpretat de Michael Keaton a starnit critice aspre. Filmul a fost o capodopera. De Joker (Jack Nicholson) nu mai zic.
- in 2008 cu Dark Knight cand Jokerul a fost anuntat ca o sa fie interpretat de Heath Ledger ( dupa rolul din Brokeback Mountin) a starnit iar controverse si critici. Inca o data producatorii au ramas indiferenti si bine au facut.
- La ultimul Batman, criticile nefondate au contat se pare. Ben Affleck s-a resemnat sa isi respecte doar contractul si acum se retrage. E o pierdere.
Ben Affleck a interpretat cel mai autentic Bruce Wayne. Orice actor cu un fizic bun poate juca Batman (personaj mascat), dar un Bruce Wayne autentic benzilor desenate nu e usor. Ben Affleck a reusit deosebit. Pacat ca se retrage. Data viitoare cand criticati dragi cinefili astepti filmul inainte sa aruncati cu noroi. Internetul e mai puternic decat ne imaginam, si in cazul de fata internetul suntem noi.

WayneWilson pe 19 iunie 2018 12:39
Aiurea. Totusi consider ca ,Christian Bale era cel mai potrivit pentru Batman.
ishmael pe 26 iunie 2018 19:51
ultimele zvonuri spun ca de fapt nu va renunta, ci se va merge in paralel cu doua fire epice diferite dar complementare. filmul lui Reeves se va concentra pe aventurile lui Batman de pana la BvS:Dawn of Justice (poate explica si Robinul mort, poate fi legat de noul film Joker), urmand ca Ben Affleck sa il joace in actiunile de dupa Justice League.
bine, totul depinde de cat vor incasa Aquaman sau Shazam.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells