Au început filmările la Maleficent 2. Iată sinopsis-ul şi o primă imagine cu Jolie şi Fanning

de Cristina Grigore în 30 Mai 2018
În film va juca şi Michelle Pfeiffer, în rolul Reginei Ingrid

Filmările la sequel-ul lui Maleficent au început ieri în Londra, fapt ce a prilejuit distribuţia unor prime imagini de pe platouri, cu protagonistele în ipostaze degajate, din care nu au lipsit coarnele impozante ale personajului jucat de Angelina Jolie. Elle Fanning, cea care o joacă pe Aurora, a publicat pe contul său de Instagram şi sinopsis-ul oficial al peliculei, aşa cum apare în comunicatul Disney, preluat de Collider.com.

„La câţiva ani după cele petrecute în Maleficent - în care publicului i-a fost arătat ce anume a umplut cu venin inima zânei ce avea să devină unul dintre cei mai cunoscuți antagonişti Disney, şi a făcut-o să arunce un blestem asupra prinţesei Aurora - aventura fantastică continuă. Maleficent 2 va explora şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricosătoarelor coarne şi cea care urmează să devină în curând Regină. Noi alianţe se formează şi noi antagonişti apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează”, spune sinopsis-ul. 

A fost confirmată prezenţa în film a actriţei Michelle Pfeiffer, în rolul Reginei Ingrid. În distribuţie îi vom regăsi pe Chiwetel Ejiofor şi Ed Skrein. De regie se va ocupa Joachim Rønning (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales). Primul film Maleficent, lansat în 2014, a avut încasări de 758,5 milioane de dolari internaţional, la un buget de producţie de 180 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Maleficent, Angelina Jolie, Elle Fanning, Maleficent 2, Ed Skrein, Chiwetel Ejiofor, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Joachim Rønning, Michelle Pfeiffer

Alte știri din cinema

Selecție Berlinală 2019: Monștri., de Marius Olteanu, în secțiunea „Forum”

Secţiunea, aflată la cea de-a 49-a ediție, este cea mai îndrăzneaţă a Berlinalei

Premierele săptămânii 18-24 ianuarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Iată filmele din 2018 cu cel mai bun scor pe Rotten Tomatoes

Topul nu include doar blockbustere precum Black Panther…

Anne Hathaway va juca într-o nouă adaptare a romanului lui Roald Dahl, Vrăjtoarele

Va prelua rolul lui Anjelica Huston din filmul lansat în 1990

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells