Au început filmările la Maleficent 2. Iată sinopsis-ul şi o primă imagine cu Jolie şi Fanning

de Cristina Grigore în 30 Mai 2018
În film va juca şi Michelle Pfeiffer, în rolul Reginei Ingrid

Filmările la sequel-ul lui Maleficent au început ieri în Londra, fapt ce a prilejuit distribuţia unor prime imagini de pe platouri, cu protagonistele în ipostaze degajate, din care nu au lipsit coarnele impozante ale personajului jucat de Angelina Jolie. Elle Fanning, cea care o joacă pe Aurora, a publicat pe contul său de Instagram şi sinopsis-ul oficial al peliculei, aşa cum apare în comunicatul Disney, preluat de Collider.com.

„La câţiva ani după cele petrecute în Maleficent - în care publicului i-a fost arătat ce anume a umplut cu venin inima zânei ce avea să devină unul dintre cei mai cunoscuți antagonişti Disney, şi a făcut-o să arunce un blestem asupra prinţesei Aurora - aventura fantastică continuă. Maleficent 2 va explora şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricosătoarelor coarne şi cea care urmează să devină în curând Regină. Noi alianţe se formează şi noi antagonişti apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează”, spune sinopsis-ul. 

A fost confirmată prezenţa în film a actriţei Michelle Pfeiffer, în rolul Reginei Ingrid. În distribuţie îi vom regăsi pe Chiwetel Ejiofor şi Ed Skrein. De regie se va ocupa Joachim Rønning (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales). Primul film Maleficent, lansat în 2014, a avut încasări de 758,5 milioane de dolari internaţional, la un buget de producţie de 180 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Maleficent, Angelina Jolie, Elle Fanning, Maleficent 2, Ed Skrein, Chiwetel Ejiofor, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Joachim Rønning, Michelle Pfeiffer

Alte știri din cinema

E posibil ca Winona Ryder şi Keanu Reeves să fie, de fapt, căsătoriţi

„Chiar ne-am căsătorit în Dracula. Jur în fața lui Dumnezeu, eu chiar cred că suntem căsătoriți în realitate”, declară Winona Ryder

Benedict Cumberbatch a primit o creștere uriașă de salariu pentru Doctor Strange 2

Programul lansărilor Marvel va fi dezvăluit după lansarea lui Avengers: Infinity War - Part II, din 3 mai 2019

Crazy Rich Asians, surpriza box office-ului nord-american

Este comedia romantică cu cel mai bun debut din ultimii trei ani

Tom Cruise, în Green Lantern Corps?

Starul nu a refuzat propunerea, dar a cerut modificări radicale ale scenariului

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells