Au început filmările la Maleficent 2. Iată sinopsis-ul şi o primă imagine cu Jolie şi Fanning

de Cristina Grigore în 30 Mai 2018
În film va juca şi Michelle Pfeiffer, în rolul Reginei Ingrid

Filmările la sequel-ul lui Maleficent au început ieri în Londra, fapt ce a prilejuit distribuţia unor prime imagini de pe platouri, cu protagonistele în ipostaze degajate, din care nu au lipsit coarnele impozante ale personajului jucat de Angelina Jolie. Elle Fanning, cea care o joacă pe Aurora, a publicat pe contul său de Instagram şi sinopsis-ul oficial al peliculei, aşa cum apare în comunicatul Disney, preluat de Collider.com.

„La câţiva ani după cele petrecute în Maleficent - în care publicului i-a fost arătat ce anume a umplut cu venin inima zânei ce avea să devină unul dintre cei mai cunoscuți antagonişti Disney, şi a făcut-o să arunce un blestem asupra prinţesei Aurora - aventura fantastică continuă. Maleficent 2 va explora şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricosătoarelor coarne şi cea care urmează să devină în curând Regină. Noi alianţe se formează şi noi antagonişti apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează”, spune sinopsis-ul. 

A fost confirmată prezenţa în film a actriţei Michelle Pfeiffer, în rolul Reginei Ingrid. În distribuţie îi vom regăsi pe Chiwetel Ejiofor şi Ed Skrein. De regie se va ocupa Joachim Rønning (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales). Primul film Maleficent, lansat în 2014, a avut încasări de 758,5 milioane de dolari internaţional, la un buget de producţie de 180 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Maleficent, Angelina Jolie, Elle Fanning, Maleficent 2, Ed Skrein, Chiwetel Ejiofor, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Joachim Rønning, Michelle Pfeiffer

Alte știri din cinema

Ocean's 8: între rutină, artificial şi sofisticare

Carisma actriţelor nu compensează lenea scenariului

Imagini de la filmările lui Terminator 6. Cum arată acum Linda Hamilton drept Sarah Connor

O vedem şi pe Mackenzie Davis, într-un rol ce se anunţă important în noua poveste

Ţestoasele Ninja revin pe marile ecrane. Al treilea film al seriei, produs tot de Michael Bay

A fost ales deja scenaristul care va continua aventurile popularelor personaje

Detalii interesante despre recuzită, dezvăluite de un designer Marvel

Captain America a avut nevoie de 20-30 de scuturi pentru fiecare film, realizate din materiale diverse

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells