Armie Hammer respinge cel mai râvnit rol de la Hollywood!

de Cristina Grigore în 6 Aug 2013
Actorul din The Lone Ranger a vorbit despre posibila sa alegere în rolul lui Batman

Într-un interviu acordat site-ului DigitalSpy.com, actorul Armie Hammer, partenerul de aventură al lui Johnny Depp din recentul The Lone Ranger, şi-a exprimat părerea în legătură cu una dintre cele mai râvnite partituri de la Hollywood la ora actuală: rolul lui Batman din viitorul Man of Steel, peliculă în care îi vom vedea alături pe cei doi legendari supereroi, Cavalerul Negru şi Superman.

Hammer a declarat că el nu este interesat câtuşi de puţin de rol: „De fapt, nici măcar nu sunt un fan al filmelor cu supereroi. Dacă ai un tip despre care ştii că este invulnerabil, care mai e scopul?”, a spus el.

Întrebat, cu alt prilej, care dintre cei doi supereroi ar ieşi câştigător într-o luptă Batman – Superman, actorul a răspuns: „Trebuie să îl aleg pe Batman. Are la dispoziţie mult mai multă tehnologie şi are chiar şi kriptonită, adică exact ce-i trebuie ca să îl învingă pe Superman”.

Hammer chiar a fost ales să îl întruchipeze pe Batman în 2007, într-un film  Justice League, iniţiat de George Millers. Pe măsură ce producţia filmului a avansat şi Hammer s-a trezit că îmbracă costumul lui Batman, lucrurile s-au schimbat. Actorul nu s-a putut obişnui cu dificila costumaţie şi a abandonat proiectul, care, în scurt timp, a fost abandonat.

Exploreaza subiecte similare:

Armie Hammer, Johnny Depp, The Lone Ranger, Man of Steel

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 6 august 2013 09:45
Personal nu imi place deloc acest actor. Nu are nici un fel de personalitate, este doar "eye candy". Ar fi o alegere foarte proasta pentru rolul lui Batman.
wildinthecountry pe 6 august 2013 10:09
De acord Eu as merge cu jon hamm , karl urban, josh brolin In aceasta ordine
legolas05 pe 6 august 2013 17:05
Karl Urban s-ar potrivi destul de bine rolului,fiecare cu preferintele lui,acum sa nu aleaga pe cineva ca Ryan Gosling(e actor bun da chiar nu se potriveste rolului) sau Josh Brolin,nu s potrivesc deloc.Apropo,am auzit ca la Star Wars s-ar putea sa joace Zac Efron,asta este probabil una dintre cele proaste idei pe care le poate avea cineva.
iri_gh86 pe 6 august 2013 11:01
Greu de gasit un nou Batman avand in vedere ca ultimul a fost fenomenal in persoana lui Christian Bale
Cinefilul007 pe 6 august 2013 11:14
Superb! Ma bucur enorm! Desi vreau ca Ryan Gosling sa continue sa joace in filme Indie, eu cred ca e cel mai potrivit in rolul lui Bruce Wayne. Arata bine, e inteligent, extrem de talentat si carismatic.
radurex25 pe 6 august 2013 16:48
there is only one Batman: Kevin Conory; pe Bruce nu ma intereseaz cine il interpreteaza, cu toate ca Bale ar merge.
keops pe 7 august 2013 08:14
Da vocea data de Conroy e chiar vocea perfecta pentru Batman
spartacus pe 6 august 2013 17:46
Daca vor ca noul film sa aiba succes, atunci trebe sa vina cu un actor al carui nume nu trebuie sa il cauti pe Google ca sa vezi cine este...
sicone pe 6 august 2013 21:34
actorul are un fler mult mai bun in cea ce priveste rolul oferit si mai ales regizorul,decat bale care alias batman a fost penibil.
alex_il_fenomeno pe 13 august 2013 20:33
Este treaba lui...Desi sincer parca nu se potrivea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells