Amânări de un an pentru cele mai bune titluri Sony

de Gloria Sauciuc în 1 Apr 2020
Morbius, spin-off-ul la Spider-Man, noul film Ghostbusters și Uncharted, amânate

Sony și-a reorganizat întregul program de premiere, amânând Morbius, spin-off-ul la Spider-Man, noul film Ghostbusters și Uncharted, producția în care joacă Tom Holland, anunță hollywoodreporter.com/. Titlurile Sony se alătură unui șir lung de producții cu speranțe mari ale studiourilor printre care Mulan, No Time to Die și A Quiet Place Partea II, care au fost cu toate amânate datorită pandemiei, urmând a avea premiera la o dată neprecizată.

Modificările de program anunțate în cursul zilei de luni subliniază nesiguranța care domnește la Hollywood în timpul pandemiei de coronavirus, legată de închiderile fără precedent de cinematografe. Morbius, pregătit pentru premieră pe 31 iulie, urmează să aibă premiera pe 19 martie 2021. Ghostbusters: Afterlife își relochează premiera de pe 10 iulie pe 5 martie 2021, într-un slot anterior ocupat de energicul Uncharted, o adaptare după un joc video. Cel de-al doilea este programat pentru premieră pe 8 octombrie 2021, o dată inițial rezervată pentru un film Sony Marvel al cărui nume nu este deocamdată cunoscut.

Drama Greyhound, plasată în cel de-Al Doilea Război Mondial – cu Tom Hanks, el însuși în faza de recuperare după coronavirus – nu mai are dată de premieră (a fost relocat de mai multe ori, și cel mai recent a fost plasat pentru premieră la începutul lui iunie).

Similar, Peter Rabbit: The Runaway a fost din nou relocat, și nu va avea premiera în săli până pe 15 ianuarie 2021, în locul lunii august.

Alt titlu Sony relocat este drama cu Kevin Hart Fatherhood, care se va lansa pe 15 ianuarie 2021,  în loc de 23 octombrie.

Principalele piețe de film de pe glob au derulat măsuri de protecție, închizând principalele locații non-esențiale și difuzând avertismente de a sta în casă. Două dintre lanțurile principale din Statele Unite – AMC și Regal – au anunțat o închidere pe timp nedeterminat a locațiilor lor, în timp ce lanțuri mai mici de cinematografe precum Alamo Drafthouse și Cinemark și-a anunțat propriile lor închideri, mai scrie publicația mai sus citată.

Exploreaza subiecte similare:

Morbius, Ghostbusters: Afterlife, Tom Holland, Greyhound, Tom Hanks, Peter Rabbit: The Runaway, Kevin Hart

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 1 aprilie 2020 23:14
Greșeală de amatori.. Abia suntem în aprilie, nu înțeleg graba cu care au luat această decizie. Filmele lor aveau datele de lansare tocmai în iulie-august, nu peste o lună. Până atunci se mai schimbă niște lucruri, poate situația se îmbunătățește, poate se redeschid cinematografele.. etc. Nu prea înțeleg decizia asta, vor avea doar de pierdut. Puteau să mai aștepte până prin iunie.
Phantom_sub pe 2 aprilie 2020 11:34
E vorba de frică dar şi de costurile de promovare pentru un film. https://www.youtube.com/watch?v=U1uqLlxKBEc
bloodthirst pe 2 aprilie 2020 22:19
Greseala de amatori? Incearca sa privesti situatia de fata din alta perspectiva. Totul se rezuma la bani, reputatie, etc. Daca nu renteaza mai stagnam putin, pana atunci cand o veni vremea potrivita.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells