Ghostbusters: Afterlife

(2021)

Vânătorii de fantome: Moștenirea

Poster Ghostbusters: Afterlife Postere Ghostbusters: Afterlife

Sinopsis Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters: Afterlife SUB 3

Dupa ce se mută într-un orăsel liniștit, o mamă și cei doi copii ai săi află că au o strânsă legătură cu echipa originală Ghostbusters și încearcă să înțeleagă moștenirea lăsată în urmă de bunicul familiei.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Carrie Coon Carrie Coon Callie Mckenna Grace Mckenna Grace Phoebe Paul Rudd Paul Rudd dl. Grooberson
Bill Murray Bill Murray dr. Peter Venkman Annie Potts Annie Potts Janine Melnitz Sigourney Weaver Sigourney Weaver Dana Barrett
Olivia Wilde Olivia Wilde Gozer J.K. Simmons J.K. Simmons Ivo Shandor Dan Aykroyd Dan Aykroyd dr. Raymond Stantz
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Ghostbusters: Legacy
  • Rust City

Produs de

Sony Pictures Entertainment (SPE)

Distribuitorul international

Sony Pictures Releasing

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

Canada, SUA

Box office Ghostbusters: Afterlife

Weekend premieră (29.11.2021)
  • Loc 2
  • Spectatori 13.795
  • Încasări (RON) 340.869,00
Total
  • Spectatori 36.458
  • Încasări (RON) 875.504,00
  • Încasări (USD) 199.912,99

Părerea criticului

Mihai.Serban pe 03 Decembrie 2021 13:52
Ghostbusters: Afterlife – vânătorii de nostalgie
Jason Reitman, fiul regizorului „Ghostbusters” (1984), livrează un sequel senzaționalist, în care vânătorii de fantome sunt niște copii curioși și curajoși

Într-un excelent eseu video, Evan Pushak (cunoscut ca Nerdwriter) vorbește despre trendul remake-urilor, al sequel-urilor și al prequel-urilor pe care Hollywood-ul le tot servește de o vreme încoace. El le numește „weaponized intertextualities / intertextualități înarmate” – adică trimiteri nostalgice la universurile consacrate ale marilor francize cinematografice, gândite să stârnească o anume satisfacție în rândul spectatorilor, ca atunci când revezi celebra navă Millenium Falcon din Star Wars în The Rise of Skywalker și ai un scurt déjà vu al întregii povești a navei. Însă din ce în ce mai des, aceste referințe intertextuale pot deveni un substitut dramaturgic, ca în… citeşte

3 3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
RaduScarlat pe 04 Decembrie 2021 17:48
Un fan-service reușit și emoționant
Îm primul rând am un mesaj pentru cine a tradus Ghostbusters: Afterlife cu Vânătorii de fantome: Moștenirea. Dacă filmul se numea Legacy sau poate chiar Inheritance, cum moștenirea mă-tii l-ai fi tradus atunci? Viața de după? Purgatoriul căprioarei?

Lăsând frustrările deoparte, vă spun pe scurt că Afterlife este un film foarte distractiv și amuzant, dar și omagiator la adresa primelor două filme; și mai ales la îndrăgitul personaj Egon Spengler/actorul Harold Ramis. Un must-see pentru întreaga familie.

Pentru alte detalii relevante vă aștept pe pagina dedicată:

https://raduscarlat.blogspot.com/2021/12/am-vazut-filmul-ghostbusters-afterlife-vanatorii-de-fantome-2021-recenzie.html

6 2
user-5d8eb2a1ae3b3 pe 25 Ianuarie 2022 14:37
Experta lu' pește, considerată de cinemagia mare "critic de film", nu pomenește un cuvințel că între Ghostbusters 1 și 2 și acest Ghostbusters: Afterlife a existat o încercare scremută de adaptare în stil corect politic a seriei. O mizerie feminizdă, fără sare, fără piper, un rahat ca tot ce își are originea în corectitudinea politică. Iată de ce e de salutat acest nou film, pentru că revine la scopul divertismrntului: PUBLICUL, nu activiștii (activisdele) progresismului găunos.
3 3
mariuszmeu pe 08 Ianuarie 2022 02:06
chiar bun
cu o tenta inspre specatorii de varstele mici , dar interesant. tinand cont ce avem pe piata , acum .... buuun
2 1
dany6960 pe 20 Noiembrie 2021 20:17
Il stii pe Ivan Reitman ce a regizat Ghostbusters (1984) si Ghostbusters 2 (1989)? E, ala era ta-su. La peste 32 de ani de la ultimul film vine Jason Reitman care semneaza si regia si scenariul cu acest Afterlife, tradus la noi Mostenirea. El merge pe mana a 4 copchilasi destul de stersi si face din aceasta minunata serie o fantoma. E, acum sa vedem pe cine suni? Filmul e in memoriam Harold Ramis (Dr Egon Spengler) decedat la 69 de ani in 2014 de vasculita.
1 6
GiulianoDirt pe 22 Septembrie 2022 19:58
O mare porcărie ca mai toate din ultimii ani. Inainte de el a mai existat o încercare si mai proastă cu feminism și politically corect.
Degeaba regizorul e fiul celui care a regizat originalul.
Aschia a sărit departe tare de trunchi.

0 0
Costirik pe 20 Martie 2022 18:34
La fel ca Spider-Man: No Way Home e un film plin de emotie. Povestea e una reciclata, dar e suficient de placuta si atractiva. Insa, ce atrage cu adevarat sunt actorii, toti extrem de carismatici in frunte cu tanara Mckenna Grace. La nici 16 ani, are o gramada de filme la activ, o personalitate debordanta si un viitor ce se anunta stralucit.
0 1
parker30 pe 10 Ianuarie 2022 21:29
Foarte bun! Primul film văzut pe acest an ,l.am așteptat de foarte mult timp și a meritat sa fie văzut.,Foarte spectaculos ,povestea bună, efectele foarte bune ,foarte simpatica acea fantoma mâncătoare de fier,actiune bună. Recomand sa fie văzut, eu am fost mulțumit de film ,dece am văzut. Merita !
0 1
xerses pe 09 Ianuarie 2022 11:33
Chiar m-am bucurat de acest film si pentru partile amuzante, si pentru poveste, si pentru efectele speciale.
0 1
777L pe 02 Martie 2022 17:05
În afară de scena de început și cea din supermarket cu bezelele, cam slăbuț, de altfel cam ca toate continuările forțate și nedorite de nimeni din ultimii ani, care se bazează 90% pe franciză și ce mai rămâne pe actori și scenariu.
0 2

Spune-ţi părerea despre Ghostbusters: Afterlife

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Ghostbusters: Afterlife
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells