Actorul Treat Williams a murit

de Gloria Sauciuc în 13 Iun 2023
Avea 71 de ani și o carieră de aproape cinci decenii

Treat Williams a murit luni, în urma unui accident de motocicletă, în care mai era implicată o mașină, anunță People. După coliziune, actorul a fost dus la spital cu elicopterul, dar nu a mai putut fi salvat.

Actorul a debutat în 1975, cu thriller-ul Deadly Hero. De acolo, au început mai multe roluri în filme, printre ele The Ritz din 1976 și The Eagle Has Landed. În 1979, cariera actorului înregistra un punct culminant in rolul lui George Berger din filmul Hair, inspirat dintr-un musical de pe Broadway. Rolul i-a adus prima nominalizare la Globurile de Aur în categoria „new star of the year”.

Mai târziu, câștiga încă o nominalizare la Globurile de Aur pentru cel mai bun actor într-un film dramatic pentru Prince of the City din 1981.

În 2002, a început să joace rolul principal, cel al dr. Andrew „Andy” Brown din Everwood al studiourilor Warner Bros. A jucat în serial toate cele patru sezoane, și chiar a câștigat pentru sine o nominalizare la premiul oferit de Screen Actors Guild pentru Rol excepțional al unui actor într-un serial (2003-2004).

Cu peste 120 de titluri în palmares, Williams a jucat timp de patru decenii apărând în filme precum 1941 și Heart of Dixie al lui Spielberg, sau în seriale TV precum Blue Bloods, The Late Shift, Chicago Fire, Chesapeake Shores. Williams a mai apărut în producții Hallmark precum The Christmas House, Beyond the Blackboard, Safe Harbor, Chasing a Dream, dar și în producții Netflix ca Dolly Parton's Christmas on the Square și The Noel Diary.

Exploreaza subiecte similare:

Treat Williams, Hair, Prince of the City, The Eagle Has Landed, The Ritz, Everwood, Heart of Dixie, 1941, Dolly Parton's Christmas on the Square, The Noel Diary, The Christmas House

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells