Everwood

(2002) - Serial TV

O noua viata

Poster Everwood Poster Everwood

Sinopsis Everwood

Mai mult
Doctorul Andrew Brown (Tret Williams) este unul dintre cei mai renumiti neurochirurgi din New York. Performantele sale profesionale l-au facut faimos in intreaga lume, dar reversul acestei situatii este faptul ca Andy Brown, pus in situatia de a ajuta atat de multa lume, nu mai are timp si de familia sa. Sotia lui este cea care trebuie sa se ocupe de Ephram, fiul lor in varsta de 15 ani si de Delia, fiica lor mai mica. Intr-o seara, dupa ce Andy a ratat din nou intalnirea cu familia, afla ca sotia sa a fost victima unui accident de… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5
Treat Williams Treat Williams Dr. Andrew Brown Gregory Smith Gregory Smith Ephram Brown Paul Wesley Paul Wesley Tommy Callahan (9 episodes, 2003-2004)
Kristen Bell Kristen Bell Stacey Wilson Victoria Justice Victoria Justice Thalia Thompson Anne Heche Anne Heche Amanda Hayes (10 episodes, 2004-2005)
Kate Mara Kate Mara Kate Morris Margo Harshman Margo Harshman Maura Melinda Clarke Melinda Clarke Sally Keyes
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Warner Bros. Television

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dany pe 03 Februarie 2009 19:58
Super serial. L.am vazut de 2 ori pe tot si vreau sa.l mai vad o data. Este cel mai bun exemplu pt. a.ti arata cum e viata, cu suisuri si coborasuri, si ca niciodata nu trebuie sa te dai batut. Merita vazut, credeti.ma.
1 0
tudor cristian nicolae pe 03 Septembrie 2006 10:52
Este chiar un serial care prezinta viata exact asa cum este,si de aceea cred ca merita vizionat.Este de apreciat modul in care dc.brown,reuseste sa treaca peste diferitele situatii impreuna cu fii sai,in special cu Ephram.Cam atat am vrut sa va scriu,bye~
0 0
Moglan Gina pe 21 Octombrie 2005 11:21
vreau detalii mai multe despre film. daca mai urmeaza o noua serie si cand?
0 0

Spune-ţi părerea despre Everwood

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells