A fost dezvăluit trailerul oficial al serialului Special Ops: Lioness, realizat de Taylor Sheridan

12 Iul 2023
Serialul va fi disponibil pentru vizionare pe SkyShowtime în cursul acestui an

A fost dezvăluit trailerul oficial al mult-așteptatului thriller de spionaj Special Ops: Lioness. Serialul va putea fi vizionat în exclusivitate pe SkyShowtime în cursul acestui an, se vede ântr-un comunicat remis Cinemagia. Realizat de Taylor Sheridan, nominalizat la Premiile Academiei Americane de Film, thriller-ul de spionaj are o distribuție plină de vedete, printre care se numără actrița și producătoarea executivă Zoe Saldana, actrița Laysla De Oliveira, actorul Michael Kelly, nominalizat la Emmy, dar și câștigătorul premiului Oscar Morgan Freeman și câștigătoarea premiului Oscar și producătoarea executivă Nicole Kidman.

Special Ops: Lioness, inspirat de un program real al armatei americane, urmărește povestea lui Joe (Saldana) în timp ce încearcă să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională ca vârf de lance al CIA în războiul împotriva terorismului. Programul Lioness, supravegheat de Kaitlyn Meade (Kidman) și Donald Westfield (Kelly), înrolează un pușcaș marin agresiv pe nume Cruz (De Oliveira) pentru a opera sub acoperire alături de Joe printre actorii puternici ai terorismului de stat, în eforturile CIA de a împiedica următorul 11 Septembrie.

Special Ops: Lioness îi va avea printre protagoniști pe Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur și Hannah Love Lanier. Serialul este produs executiv de Taylor Sheridan, David C. Glasser, Zoe Saldana, Nicole Kidman, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Jill Wagner, Geyer Kosinski, Michael Malone și John Hillcoat. Special Ops: Lioness este produs de MTV Entertainment Studios și 101 Studios și distribuit de Paramount Global Content Distribution.

Special Ops: Lioness este cea mai recentă completare a unei liste în creștere a operelor lui Sheridan pe SkyShowtime, care include 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Tulsa King și Yellowstone.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame), cu o perioadă de încercare gratuită de șapte zile și anulare oricând.

Exploreaza subiecte similare:

Lioness, Zoe Saldana, Laysla De Oliveira, Michael Kelly, Morgan Freeman, Nicole Kidman, 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Tulsa King, Yellowstone

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells