A fost dezvăluit trailerul oficial al serialului Special Ops: Lioness, realizat de Taylor Sheridan

12 Iul 2023
Serialul va fi disponibil pentru vizionare pe SkyShowtime în cursul acestui an

A fost dezvăluit trailerul oficial al mult-așteptatului thriller de spionaj Special Ops: Lioness. Serialul va putea fi vizionat în exclusivitate pe SkyShowtime în cursul acestui an, se vede ântr-un comunicat remis Cinemagia. Realizat de Taylor Sheridan, nominalizat la Premiile Academiei Americane de Film, thriller-ul de spionaj are o distribuție plină de vedete, printre care se numără actrița și producătoarea executivă Zoe Saldana, actrița Laysla De Oliveira, actorul Michael Kelly, nominalizat la Emmy, dar și câștigătorul premiului Oscar Morgan Freeman și câștigătoarea premiului Oscar și producătoarea executivă Nicole Kidman.

Special Ops: Lioness, inspirat de un program real al armatei americane, urmărește povestea lui Joe (Saldana) în timp ce încearcă să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională ca vârf de lance al CIA în războiul împotriva terorismului. Programul Lioness, supravegheat de Kaitlyn Meade (Kidman) și Donald Westfield (Kelly), înrolează un pușcaș marin agresiv pe nume Cruz (De Oliveira) pentru a opera sub acoperire alături de Joe printre actorii puternici ai terorismului de stat, în eforturile CIA de a împiedica următorul 11 Septembrie.

Special Ops: Lioness îi va avea printre protagoniști pe Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur și Hannah Love Lanier. Serialul este produs executiv de Taylor Sheridan, David C. Glasser, Zoe Saldana, Nicole Kidman, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Jill Wagner, Geyer Kosinski, Michael Malone și John Hillcoat. Special Ops: Lioness este produs de MTV Entertainment Studios și 101 Studios și distribuit de Paramount Global Content Distribution.

Special Ops: Lioness este cea mai recentă completare a unei liste în creștere a operelor lui Sheridan pe SkyShowtime, care include 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Tulsa King și Yellowstone.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame), cu o perioadă de încercare gratuită de șapte zile și anulare oricând.

Exploreaza subiecte similare:

Lioness, Zoe Saldana, Laysla De Oliveira, Michael Kelly, Morgan Freeman, Nicole Kidman, 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Tulsa King, Yellowstone

Alte știri din cinema

Unde se va opri Inside Out 2? Noi recorduri pentru animaţia Pixar

Continuarea a încasat 1,44 miliarde de dolari, dar totalul s-ar putea să fie considerabil mai mare

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells