Lioness

(2023) - Serial TV

Lioness

Poster Lioness Postere Lioness

Sinopsis Lioness

Mai mult
Lioness trl

Special Ops: Lioness, inspirat de un program real al armatei americane, urmărește povestea lui Joe (Saldana) în timp ce încearcă să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională ca vârf de lance al CIA în războiul împotriva terorismului. Programul Lioness, supravegheat de Kaitlyn Meade (Kidman) și Donald Westfield (Kelly), înrolează un pușcaș marin agresiv pe nume Cruz (De Oliveira) pentru a opera sub acoperire alături de Joe printre actorii puternici ai terorismului de stat, în eforturile…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Operazione speciale: Lioness
  • Special Ops: Lioness

Produs de

101 Studios, Blossom Films, K Films

Distribuitorul international

Paramount+

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Costirik pe 16 Septembrie 2023 03:30
E bun tare serialul, dinamic, iar Zoe Saldana si Nicole Kidman parca sunt operatori CIA de o viata. Chiar si partea cu drama de familie, cea care de obicei imi displace cand e vorba de filme cu spioni ( pentru ca esti constient la ce te inhami ) e una interesanta, iar modul celor doi de parenting, desi pare esuat e unul inedit, modern. Un usor minus il are actrita care o interpreteaza pe Cruz, care parca uneori sufera la capitolul actorie.
1 0
OviStof pe 17 Februarie 2024 16:01
Impresionant
Foarte bine realizat! L-am văzut după seria Reacher (care mi-a plăcut mult), fiind total diferit ca stare pe care ţi-o conferă (mai degrabă îmi aducea aminte de Jack Ryan, seria cu John Krasinski). Foarte bine joacă cele trei personaje feminine (Zoe Saldana, Laysla De Oliveira, Nicole Kidman; aş pune accentul pe dificilul rol reprezentat de personajul Cruz.
0 0
lavara_laiarna pe 29 August 2023 19:45
Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. .de soartă.
0 1

Spune-ţi părerea despre Lioness

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Lioness
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells