Articole Walk the Line

(2005)

Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash

Reese Witherspoon - În rolul lui June Carter Cash

Actrita Reese Witherspoon a fost prima alegere a realizatorilor pentru a o interpreta pe June Carter Cash. "O cunosteam pe Reese de ceva vreme si fusesem intotdeauna impresionat de energia ei, o caracteristica foarte asemanatoare cu personalitatea lui June Carter." explica Mangold. "Mi-am spus ca acest rol ii va oferi posibilitatea de a-si arata multiplele sale fatete – aceea de persoana cu umor, o femeie frumoasa si sigura pe sine, dar in acelasi timp de mama devotata si responsabila." continua el.

Witherspoon si-a inceput pregatirea pentru rol incercand sa patrunda in lumea interioara a lui June Carter. Mangold a discutat indelung cu Witherspoon despre modul in care June i-a schimbat viata lui Johnny. "June nu era o naiva. A inteles de la inceput ca umbrele vor face totdeauna parte din viata lui John. In acelasi timp, stia ca explorarea acestor teritorii intunecate era vitala pentru muzica lui. Dar a stabilit un fel de linie de conduita, pe care John trebuia s-o urmeze daca voia sa fie cu ea." spune actrita.

Ca si pentru Joaquin Phoenix, pentru Reese Witherspoon relatia dintre cei doi a fost foarte speciala. "Cred ca intre ei era o legatura extrem de profunda. Fiecare era, insa, casatorit cu altcineva, prin urmare au ascuns aceasta legatura si au lasat-o sa transpara doar in muzica lor. Le-au trebuit foarte multi ani pentru a fi intr-adevar impreuna, dar din acel moment nu s-au mai despartit niciodata." comenteaza Witherspoon.

Interpretând live muzica lui Johnny și June Carter Cash Joaquin Phoenix - În rolul lui Johnny Cash
Film - Walk the Line

Walk the Line

(2005)
Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash
8.3 566 voturi 33 păreri
jinglebells