To Trap a Spy

(1965)

Capcană pentru un spion

Poster To Trap a Spy Postere To Trap a Spy

Sinopsis To Trap a Spy

Mai mult

U.N.C.L.E. află că un asasin turc, Andrew Vulcan, plănuiește să omoare un lider african în timp ce va vizita Turcia. Napoleon Solo îi cere ajutorul unei foste iubite a lui Vulcan, Elaine May Donaldson, care trebuie să se dea drept o văduvă bogată și astfel să se apropie din nou de Vulcan. Elaine va trebui să afle dacă vechiul ei prieten este într-adevăr atât de rău precum pretinde Solo. Doar că femeia se obișnuiește cu viața luxoasă pe care trebuie s-o "joace" și nu prea mai…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.0

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 22 Iunie 2013 12:33
In New York in anu 1965 , prin putinii zgarienori din Manhatan , Robert Vaughn la 33 de ani incearca sa opreasca uciderea priministrului unei tari africane ( Asumen ) venit la ONU . La cativa ani dupa acest film a fost impuscat mortal presedintele Kenedy . In film sunt prezentate si descoperi ale stiintei din acei ani - sticla antiglont ..

In filmu asta apare si frumoasa Patricia Crowley Pat Crowley (1933) -- Elaine May Bender Donaldson . Pat Crowley (1933) . In 22iun13 aici la profilu lui Pat Crowley era poza unui barbat .

1 0
Salata_de_Vinete_cu_Ardei_Copt pe 26 iunie 2013 14:47
Sa nu-ti fie teama de dusmanul tau ; cel mai rau lucru pe care ti-l poate face este sa te ucida . Sa nu te temi nici de prietenul tau ; cel mai rau lucru pe care ti-l poate face este sa te tradeze . Teme-te însa de indiferenta . Caci prin tacerea ei , prin consimtamîntul ei tacit , te ucide si te tradeaza în acelasi timp ." N. Mihalkov .

Spune-ţi părerea despre To Trap a Spy

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu To Trap a Spy
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells