The War Wagon

(1967)

Comoara din diligenţă

Poster The War Wagon Postere The War Wagon

Sinopsis The War Wagon

Mai mult
Taw Jackson (John Wayne) se intoarce de la inchisoare, supravietuitor al vietii de acolo si trecut prin experienta unei impuscaturi serioase.

El se afla in cautarea lui Frank Pierce, cel care i-a furat aurul. Jackson face o intelegere cu Lomax, cel care l-a impuscat in urma cu 5 ani sa-si uneasca fortele in incercarea de a recupera aurul. Incarcatura pretioasa este transportata in Vagonul de Razboi, un postalion bine pazit, astfel furtul este o mare provocare pentru cei doi.

Vor reusi cei doi sa-l separe pe Pierce…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8
John Wayne John Wayne Taw Jackson Kirk Douglas Kirk Douglas Lomax Bruce Dern Bruce Dern Hammond
Howard Keel Howard Keel Levi Walking Bear Bruce Cabot Bruce Cabot Frank Pierce Hal Needham Hal Needham Hite
Robert Walker Jr. Robert Walker Jr. Billy Hyatt Keenan Wynn Keenan Wynn Wes Fletcher Boyd 'Red' Morgan Boyd 'Red' Morgan Early
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin742000 pe 06 Ianuarie 2012 00:05
Un western bun avandu-l pe John Wayne in rolul principal...
3 4
bizonul pe 12 iunie 2013 07:04
Este bun , dar ce nebun sta la ora 2,00 sa vada un film cit de bunar fi el. Asta se intimpla pe la televiziunile din Romania, de la filmele indiene , tiganoidele noastre gen "Las fierbinti" pina la scirboseniile lui Tociu, Palade, Paleru, Vijelie, sau eu stiu , show gen "In puii mei", etc.,se programeaza la ore de virf lasindu-se crema ptr. orele cind toti dorm.
eduard_stratan pe 18 iulie 2021 18:53
Cosmine ce bine ca te-au blocat pe acest site! Apoi in 2019 te-ai intrupat in blackmore si ai mai bintuit site-ul inca vreo 2 ani pana te-au blocat din nou!
Get0dac pe 19 Decembrie 2013 17:58
Daca idiotul care a tradus numele filmului in romana.... ,,Comoara din tren"...i-mi arata un singur marfar in filmul asta, eu imi tai cucu' si il dau la rațe....
John Wayne și Kirk Douglas ....normal ca merita vazut...Vestitul tren din titlu, e un fel de diligenta blindata trasa de cai.
Vizionare placuta.

1 1
Iulidesprefilme pe 18 Septembrie 2016 09:16
Un film clasic, tip western, cu ingredientele de rigoare: bătaia din Saloon, ceată de indieni, febra aurului, rivalități locale, atacul diligenței...Wayne și Douglas - mari actori !
0 0
Vegetarian pe 13 Decembrie 2015 16:41
Un film Categoria grea = 40 - 50 de ani si Categoria peste 60 de ani = filme cu actori in rol principal intre 40 si 50 de ani ... = John Wayne la 60 de ani , este un supravietuitor al vietii din puscarie , trecut prin experienta unei impuscaturi serioase = Jackson .
El se afla in cautarea lui Frank Pierce, cel care i-a furat aurul.
Jackson face o intelegere cu Lomax = Kirk Douglas la 49 de ani , cel care l-a impuscat in urma cu 5 ani , sa-si uneasca fortele in incercarea de a recupera aurul .
Incarcatura pretioasa este transportata in Vagonul de Razboi, un postalion bine pazit, astfel furtul este o mare provocare pentru cei doi.

Acest film este reluat periodic si difuzat online la Tvr 2 . A fost in 13 decembrie 2015 .

Putine filme sunt difuzate pe net , si reluate gratis de catre televiziuni ..

0 0
Vegetarian pe 13 decembrie 2015 16:49
Cu timpu acest film va ajunge sa nu mai interese pe nimeni . Cine mai ataca vagonul de razboi, un postalion bine pazit, ca sa fure aur ?
cosmin_kedii pe 03 Octombrie 2013 08:26
umor , cinism și prezența a doi giganti al filmului John Wayne și Kirk Douglas
0 3

Spune-ţi părerea despre The War Wagon

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The War Wagon
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells