The Mechanics of Love

(2017)

Circuitele iubirii

Poster The Mechanics of Love Poster The Mechanics of Love

Sinopsis The Mechanics of Love

Întorcându-se în orăşelul natal pentru nunta surorii ei, Mattilynn profită de scurta vacanţă ca să-şi repună viaţa în ordine, după ce n-a obţinut o promovare la care visa de mult. În atelierul auto al tatălui ei, îl reîntâlneşte pe Jake, un prieten din copilărie, şi ideea întoarcerii definitive acasă începe s-o tenteze, obligând-o să ia foarte curând o decizie.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ioanaa_ioana pe 09 Septembrie 2019 20:14
Un titlu cretinel. Film gen canal Diva, gen piesa de teatru fara spontaneitate, suspans.
Culori urate, intunecate, greu de urmatit. Ranjete la kilogram, imbratisari false, melodrama expirata. N-are suflu, n-are viata, n-are nimic.
Nu stiu cui ar placea asa ceva?
Mai bine, nu.

1 1
bainca pe 9 decembrie 2020 04:57
la ce te astepti al filme cu buget redus , al ceva gen oscar
bainca pe 15 Martie 2020 17:19
nota 7 interesant
L-am vazut .Ce pot sa spun : Interesant subiect si cam atat , actiunea nu este dezvoltata cum trebuie cu toate ca ideea este interesanta ,putea sa fie un film mai frumos ca actorii au avut carisma , frumosi fizic dar din pacate nici un strop de chimie si scanteie intre ei , un film de dragoste sec unde dragostea nu prea a existat , chiar si sarutul acela de la final a fost destul de sec si fara nici un fel de emotie , nici nu sa concetrat pe ei parca nu erau importanti , nici drama nu poti sa spui ca a fost , poate un film usor de familie , nu poti spune ca a fost un film romantic fara nici un fel de conexiune , scanteie si timp intre personajele principale , parca parea fortat , ma rog un film canadian de la Pixl cu poveste asemanatoare Hallmark dar mai slabe decat cele de la Hallmark .Ca un film sa fie romantic sau de dragoste trebuie sa existe o chimie , ceva acolo intre actori sa… citeşte
0 0

Spune-ţi părerea despre The Mechanics of Love

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu The Mechanics of Love
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells