The Kissing Booth

(2018)

The Kissing Booth

Poster The Kissing Booth Poster The Kissing Booth

Sinopsis The Kissing Booth

Mai mult
The Kissing Booth

Atunci când Elle Evans, o adolescentă frumoasă care nu a avut parte de experiența primului sărut, decide să participe la cabina cu săruturi din cadrul Carnavalului de Primăvară al liceului, ea îl sărută pe Noah, dragostea ei secretă. Scânteile zboară, dar există o mică problemă: Noah se întâmplă să fie fratele celui mai bun prieten al ei, Lee, și acest lucru este total în afara limitelor stabilite, conform pactului lor de prietenie. Elle dezvoltă o poveste de dragoste secretă…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Komixx Entertainment

Distribuitorul international

Netflix

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
elly_angela_enache pe 29 Mai 2018 12:07
E primul film la care as putea sa ma uit la nesfârșit.
Acest film te face sa intri în pielea personajelor și sa simți tot ce simt ele. E incredibila povestea. Și actorii sunt de lăudat. Felicitări tuturor pentru un asa film superb.

1 1
xerses pe 14 Mai 2018 19:38
Chiar mi-a placut acest film mult pentru emotie, pentru dinamica personajelor si pentru autenticitatea scenariului.
1 2
Luk__ pe 12 Mai 2019 02:30
Foarte tare !
Un film foarte placut , cu o poveste foarte buna in opinia mea ! Pot sa il incadrez intre cele mai bune filme romantice pe care le-am vazut personal !!
0 1
deya_andreeeea pe 29 Iulie 2018 02:32
CU SIGURANTA,ESTE UNUL DINTRE CELE MAI GROZAVE FILME PE CARE LE-AM VAZUT! IMI PLACE ABSOLUT TOT !DE LA PERSONAJE PANA LA ACTIUNE! TREBUIE SA AI O PROBLEMA SA NU ITI PLACA FILMUL ASTA!
0 1
Dragos.87 pe 03 Iulie 2018 19:33
Mie mi-a placut filmul.Are o poveste frumoasa si actorii adolescenti se descurca chiar foarte bine.Este un film cu si despre adolescenti care merita vazut!
0 1
LittleSmile pe 08 Iulie 2018 22:32
un film usor de urmarit cu o poveste frumoasa. nota 10 !
0 2
serban_ionescu pe 13 Mai 2018 02:51
Foarte frumos, foarte placut, relaxant, reconfortant dar si nostalgic pentru adultii sensibil-sentimentali !
PRIETENIE profunda, adevarata, sublima inca din primii ani ai copilariei, evidente aspecte si replici COMICE de bun gust, ROMANTISM, DRAGOSTE CANDIDA ADOLESCENTINA, dar si GELOZIE ADOLESCENTINA, cam acestea ar fi coordonatele acestui film deosebit de frumos si profund reconfortant, pe care-l recomand cu caldura nu numai tinerilor dar si adultilor de orice varsta cu temperament sensibil-sentimental pregnant si care apreciaza puritatea absolut nevinovata a primilor fiori ai dragostei adolescentine.

Filmul etaleaza si o realizare scenaristico-regizorala foarte buna, dar si o interpretare actoriceasca pe masura, in special in ceea ce priveste foarte marea dilema si marea confruntare psihologica intima din profunzimea propriei personalitati deosebit de curate spiritual a eroinei adolescente Ella Evans, care doreste cu ardoare sa fie fericita prin pastrarea iubirii pure… citeşte

0 2

Spune-ţi părerea despre The Kissing Booth

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Kissing Booth
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells