The Boy and the Beast

(2015)

Băiatul și bestia

Poster The Boy and the Beast Postere The Boy and the Beast

Sinopsis The Boy and the Beast

Mai mult
Bakemono no ko

Shybuia: lumea oamenilor. Jutengai: lumea Bestiei. Băiatul și Bestia trăiesc izolați în două lumi separate, dar într-o zi băiatul intră în lumea Bestiei și devine discipolul Bestiei Kumatetsu și primește numele de Kyuta. Această întâlnire spectaculoasă este începutul unei aventuri care depășește limitele imaginației.

The Boy and the Beast/Băiatul și Bestia este o călătorie spre un univers fantastic, cu momente emoționante și amuzante, o călătorie în care spectatorul redescoperă valoarea…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.6
Shôta Sometani Shôta Sometani Kyuta (voce) Lily Franky Lily Franky Momoaki (voce) Mamoru Miyano Mamoru Miyano Ichirohiko (voce)
Kumiko Asô Kumiko Asô mama lui Kyuta (voce) Aoi Miyazaki Aoi Miyazaki Kyuta, tânără (voce) Kôji Yakusho Kôji Yakusho Kumatetsu (voce)
Kappei Yamaguchi Kappei Yamaguchi Jiromaru (voce) Luci Christian Luci Christian Kyuta (Young) (voice) Haru Kuroki Haru Kuroki Ichirohiko, tânăr (voce)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Bakemono no ko

Produs de

Nippon Television Network (NTV)

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

FUNimation Entertainment

Distribuit in Romania de

Asociatia Culturala Macondo

Țara

Japonia

Site oficial

The Boy and the Beast

Părerea criticului

CristinaGrig pe 10 Februarie 2016 10:19
Băiatul şi Bestia – acţiune şi ecouri profunde
Producţiile de animaţie japoneze, deşi vedete ale multor festivaluri de film, sunt o raritate în cinematografele româneşti. Motiv pentru care Baiatul si bestia (The Boy and the Beast/Bakemono No Ko), cu o poveste uimitoare despre curajul de a-ţi înfrunta demonii, despre perseverență şi prietenie, cu un succes covârşitor la box office în ţara de origine şi un nume din ce în ce mai apreciat de critici la cârmă, Mamoru Hosoda (numit, cu speranţă pentru genul anime, succesorul lui Hayao Miyazaki), merită toată atenţia.

Dar înainte de a afla despre aventurile micului Ren - care se trezeşte, trist şi deziluzionat, din modernul Tokyo, într-un tărâm paralel numit Juntegai şi devine discipolul unui luptător urs, Kumatetsu - trebuie să amintim două producţii anterioare ale lui Hosoda, o dovadă a măiestriei sale de a împleti lumi fantastice şi… citeşte

2 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Anna-Maria pe 21 Martie 2016 15:45
Băiatul şi bestia - să nu laşi întunericul să te cuprindă
Din primele minute filmul se prezintă ca o confruntare între lumină și întuneric, între flăcări și negură. Însă povestea se dezvoltă treptat, pornind de la drama lui Ren, un băiețel în vârstă de 9 ani a cărui mamă divorțată tocmai murise. El se simte copleșit de durere și de singurătate, tânjește după dragostea tatălui său plecat și nu își dorește să rămână cu familia mamei sale. Singurul său companion este șoricelul Chiko, cel care devine un alter ego al conștiinței lui Ren și care îi poate îndulci până și pe cei mai serioși spectatori.

Puteţi citi întreaga cronică aici: http://societatesicultura.ro/2016/01/baiatul-si-bestia/

5 0
dragosbflm pe 24 Ianuarie 2016 17:34
Arta Japoneza a desenelor animate. Bun si pentru adulti.
2 0
leoncito1 pe 05 Aprilie 2017 23:28
scuze, sunt nou pe aici si nici nu prea ma am cu astea dar cum fac sa vad filmul
0 1
ciprianionut pe 1 octombrie 2022 08:23
Il cauti pe net, pe netflix, amazon prime, cumperi blu-ray..etc..intreaba un prieten, nu iti pot scrie aici exact .

Spune-ţi părerea despre The Boy and the Beast

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Boy and the Beast
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells