Articole Spread

(2009)

Playboy de L.A.

Despre distribuție

ASHTON KUTCHER (NIKKI)

Ashton Kutcher s-a facut remarcat pe micile ecrane, gratie prestatiei sale atat din fata camerei, cat si din spatele acesteia, unde inregistreaza déjà o bogata experienta ca producator. De curand, a completat productia filmului Personal Effects, o drama cu Michelle Pfeiffer si Kathy Bates, in rolurile principale, si a terminat filmarile la Spread/ Playboy de L.A., o comedie neagra care in luna ianuarie a avut premiera in cadrul Festivalului International de Film de la Sundance. Alaturi de Ashton, care in filmul Playboy de L.A semneaza genericul si in calitate de producator, intr-un rol principal poate fi admirata Anne Heche.

Talentul lui Ashton Kutcher a primit recunoasterea de care avea nevoie odata cu interpretarea personajului Michael Kelso din comedia de success ,,The 70’s Show”, o productie Fox/ Carsey Werner care a fost difuzata timp de 8 sezoane. Prin intermediul companiei sale de productie, Katalyst, a obtinut functia de co-creator si producator al celebrei emisiuni MTV ‘’Punk’d” si a serialului ,,Beauty and the Geek”/ ,,Frumoasa si Tocilarul”. Katalyst a dezvoltat inca alte 4 productii cinematografice si productii majore de televiziune, printre care noua emisiune semnata de Tyra Banks, co-productia ,,True Beauty”, care a debutat pe postul de televiziune ABC in luna ianuarie, precum si emisiunea ,,Game Show in My Head”, care a debutat in luna ianuarie, numai ca de aceasta data pe postul de televiziune CBS. In anul 2008, Katalyst si-a lansat departamentul de New Media, precum si seria animate ,,Blah Blah Blah”, care poate fi urmarita pe site-ul www.blahgirls.com.

Kutcher a jucat intr-o varietate de hituri de box-office, dintre care merita mentionate: recenta productie What Happened in Vega/ Mariaj de Vegas, in care o are ca partenera pe Cameron Diaz, The Guardian/ In Slujba Vietii , in care a interpretat alaturi de Kevin Costner, A Lot Like Love/ Din prea multa dragoste, celebrul Dude, Where’s My Car/ Bai, care mi-ai sutit masina, precum si filmele produse de Katalyst, The Butterfly Effect/ Zbor de fluture si Guess Who/ Ia ghici, cine. Si-a imprumutat vocea cerbului din animatia Open Season/ Nazdravanii din padure. O alta productie cinematografica care va avea premiera anul acesta si il va avea pe Ashton Kutcher in rolul principal este filmul marca Lionsgate Five Killers.

Kutcher s-a nascut si a crescut in Homestead, Iowa, unde a locuit la o ferma impreuna cu parintii lui, cu sora sa mai mare si cu fratele sau geaman. Pentru a-si plati studiile ca inginer biochimist la Universitatea din Iowa, a lucrat ca om de serviciu la fabrica General Mills, in Cedar Rapids. Asta pana cand a fost descoperit de un agent local de talente si modele, Kutcher s-a mutat la New York pentru a-si urma interesul in actorie.

ANNE HECHE (SAMANTHA)

Anne Heche a demonstrat ca este o actrita exceptionala atat pentru marele si micul ecran, cat si pe scena de teatru.
Talentul ei s-a bucurat de recunoasterea si sustinerea criticii, actrita fiind nominalizata atat de Premiile Tony, cat si la la celebrele Premii Emmy.
De curand, actrita a putut fi admirata in Men in Trees/ Barbatii, un rau necesar. Serialul marca ABC a avut-o pe Heche in rolul unui guru feminin in privinta relatiilor, care se muta in Alaska pentru a trece peste flirturile fostului logodnic, doar ca sa se trezeasca inconjurată de barbati eligibili.

Heche a obtinut prima nominalizare la Premiile Emmy pentru portretizarea unei mame dependente de droguri in 2004, la Lifetime Television, in filmul Gracie’s Choice/ Alegerea lui Gracie, alaturi de Diane Ladd. In 2005, Heche a aparut in filmul marca Lifetime, Fatal Desire/ Jocul seductiei si in filmul marca Hallmark Silver Bells pe CBS, care a fost urmarit de peste 16 milioane de telespectatori. A interpretat personaje memorabile in mai multe aparitii ca invitat din seriale celebre, precum Nip/Tuck /Prietenie pe muchie de cutit, Everwood /O noua viata, Ally McBeal si in telefilmul marca HBO, If These Walls Could Talk/ Oameni si secrete, in regia lui Cher.

Pe marele ecran, Heche a fost ultima oara vazuta alaturi de Nicole Kidman si de Lauren Bacall in filmul marca New Line Cinema Birth/ O viata noua, in regia lui Jonathan Glazer. Subiectul filmului aduce in prim plan povestea unei femei (Kidman) care, spre disperarea prietenilor (Heche) si a familiei, crede ca un baiat de zece ani este reincarnarea sotului ei decedat. Birth a fost proiectat la editia din anul 2004 a Festivalului de Film de la Venetia si la Festivalul de Film de la Deauville.

Heche a castigat Premiul The National Board of Review, la categoria "Cea mai buna actrita intr-un rol secundar", pentru filmul lui Barry Levinson Wag the Dog/ Inscenarea, in care a aparut alaturi de Robert DeNiro si de Dustin Hoffman. In anul anterior, a jucat alaturi de Harrison Ford in Six Days Seven Nights/ Sase zile, sapte nopti. A jucat alaturi de Tommy Lee Jones in Volcano si a primit laude din partea presei pentru rolul sau din Donnie Brasco. A mai jucat si in varianta noua, semnata de regizorul Gus Van Sant, a filmului Psycho, unde a mai jucat alaturi de Vince Vaughn si Julianne Moore, precum si in filmul Auggie Rose, alaturi de Jeff Goldblum, care a fost ecranizat la Festivalul de Film de la Montreal. In 2002, Heche a jucat in drama lui Denzel Washington, John Q, si alaturi de Christina Ricci in filmul marca Miramax, Prozac Nation/ Tanar si deprimat in America. Filmografia ei mai include filmul Agnieszkai Holland The Third Miracle/ Al treilea miracol, alaturi de Ed Harris. Alte filme care intregest filmografia actritei sunt: The Juror/ Fara aparare cu Demi Moore si Alec Baldwin, Walking and Talking, The Wild Side, Twist of Fate, Pie in the Sky/ Vise implinite, Milk Money / Iubire de proba cu Melanie Griffith, The Investigator/ Investigatorul si I’ll Do Anything/ As face orice.

In 2002, Heche si-a facut debutul pe Broadway in productia de succes a piesei Proof, care ulterior a fost distinsa si cu un celebru premiu Tony. A avut recenzii nemaipomenite din partea criticilor de teatru, iar spectacolul a fost prelungit, devenind cel mai indelung pusa in scena piesa nonmusical din istoria recenta. S-a intors triumfatoare pe Broadway in productia Teatrului Roundabout, Twentieth Century, in 2004. Interpretarea de exceptie alaturi de Alec Baldwin i-a adus o nominalizare la Premiile Tony pentru "Cea mai buna actrita intr-un rol principal dintr-o piesa de teatru".

Fiind in acelasi timp scriitoare si regizoare, Heche a scris si a regizat un scurtmetraj intitulat Reaching Normal, pentru Primele proiecte regizorale de la Showtime, precum si continuarea If These Walls Could Talk II. In septembrie 2001, Simon & Schuster a publicat romanul autobiografic al lui Anne Call Me Crazy, care a aparut pe lista bestsellerurilor de la The New York Times si de la Los Angeles Times.

Despre realizatori
jinglebells