Articole Spread

(2009)

Playboy de L.A.

Despre realizatori

JASON GOLDBERG (PRODUCATOR)

Jason Goldberg este partener al lui Ashton si co-fondator al companiei Katalyst Films, firma al carui domeniu de activitate include proiecte digitale si productii de televiziune, fondata de cei doi in anul 2000. In 2002, Goldberg si Kutcher au conceput serialul de succes difuzat pe MTV, "Punk’d", care a rulat timp de opt sezoane. In 2005 a avut loc premiera serialului Beauty and the Geek, care se difuzeaza pe canalul CW si care tocmai a terminat al cincilea sezon. ABC a difuzat Miss Guided vara trecuta. Printre serialele din palmaresul lor se numara Game Show in my Head, care ruleaza pe canalul CBS din ianuarie si o coproductie cu Tyra Banks pentru ABC numita True Beauty, care a debutat tot in ianuarie. In 2004, compania s-a bucurat de primul lungmetraj de succes, The Butterfly Effect/ Zbor de fluture, care a adus laolalta compania lui Kutcher Katalyst Films si New Line Cinema. In anul urmator, echipa a produs filmul Guess Who/ Ia ghici, cine? pentru Columbia Pictures. Spread/ Playboy de L.A. este a treia colaborare, avandu-l in rolul principal pe Kutcher.

STEVEN POSTER (DIRECTOR DE IMAGINE)

Steven Poster a fost fascinat de arta de a capta imagini de la varsta de zece ani. Pasionat de fotografie, Poster si-a dat seama ca isi doreste sa faca filme inca de cand avea 14 ani.
Poster si-a lansat cariera in cinematografie in orasul natal, Chicago, la varsta de 21 de ani, filmand spoturi publicitare, documentare si filme industriale. Nu dupa mult timp a trecut la filme artistice, lucrand ca director secund de imagine la Close Encounters of the Third Kind/ Intalnire de gradul trei si la Blade Runner/ Vanatorul de recompense. Ca director de imagine, Poster a filmat o varietate de lungmetraje, intre care cel nominalizat la Premiile Emmy - Mrs. Harris; Stuart Little 2, Daddy Day Care/ Gradinita lui taticu, Rocky V, The Cemetery Club/ Clubul vaduvelor, Life Stinks/ Viata grea, Opportunity Knocks/ Musafiri neinvitati, Next of Kin/ Pe urmele mafiei, Big Top Pee-wee si Testament. A primit o nominalizare ASC pentru "Cea mai buna imagine" pentru filmul lui Ridley Scott, Someone To Watch Over Me/ Cineva care sa ma apere si este singurul cineast american care a filmat un film vorbit in limba franceza in Franta, Une Chance sur Deux, pentru regizorul Patrice Leconte.
La inceputul anului 2008, Poster a terminat filmarile la The Box, scris si regizat de Richard Kelly, avandu-i in distributie pe Cameron Diaz, Frank Langella si pe James Marsden. Acesta este cel de-al treilea film al sau realizat impreuna cu tanarul si inovatorul regizor. Colaborarea lor a inceput odata cu filmul Donnie Darko si a continuat cu Southland Tales, selectat pentru competitia din 2006 din cadrul Festivalului de Film de la Cannes.
Pe langa munca lui la numeroase episoade-pilot de televiziune, Poster a filmat seriile pentru televiziune Roswell, The Color of Justice and Courage, precum si controversatul videoclip al Madonnei, Like A Prayer.

CABOT MCMULLEN (SCENOGRAF)


Cabot McMullen este un scenograf si director de creatie renumit, lucrand pentru Entertainment Industries. Talentul lui de designer l-a ajutat sa lanseze noi marci si francize pentru companii de productie, agentii de publicitate, companii de inregistrari, posturi de televiziune si studiouri de film importante. Cabot a fost director de creatie si scenograf la mai multe productii de televiziune si film, iar in acest timp, a colaborat cu cei mai talentati producatori, regizori si artisti ai generatiei. Licentiat in Arte Frumoase si Arhitectura, Cabot a abordat designul pe mai multe planuri, avand o paleta larga de talente, facandu-i-se profilul in Entertainment Weekly, TV Guide, Variety, The Hollywood Reporter, Harper’s Bazaar, Interiors, Print Magazine, Sony Style, Theater Crafts International, The New York Times, The Los Angeles Times, New York Times Sunday Magazine, The Daily News, The NY Post, New York Magazine, fiind invitat la Good Morning America si la emisiunea de pe The Metro Channel The Fall Preview. Portofoliul cu proiectele recente poate fi gasit pe blogul lui si online, pe site-ul CMI: www.cmi-nyc.com.
Cabot este membru al Asociatiei Scenografilor, la Hollywood, al Uniunii Artistilor de Scena, in New York si este reprezentat de Hilarie Roope de la iTalent Co. in Beverly Hills, California.

NICHOLAS ERASMUS (EDITOR)

Nicholas Erasmus este originar din Africa de Sud si a imigrat in SUA cu zece ani in urma. Dintre lungmetrajele pe care le-a montat se numara Step Up 2 pentru Walt Disney Productions, Chaos Theroy, cu Ryan Reyonolds si cu Emily Mortimer pentru Warner Brothers si Pretty Persuasion, cu James Woods si cu Evan Rachel Wood. Pretty Persuasion a fost selectat pentru editia din 2005 a Festivalului de Film Sundance.

Nicholas a mai primit si un premiu Emmy pentru campania de promovare la care a lucrat in anul 2000, la NBC. A mai montat si spectacole de televiziune si videoclipuri muzicale.

RUTH CARTER (DESIGNER DE COSTUME)

Ruth Carter a fost nominalizata la Premiile Oscar pentru realizarile ei din filmul lui Spike Lee, Malcolm X si al lui Steven Spielberg, Amistad.
Printre proiectele numeroase ale lui Carter se numara Do The Right Thing/ Pizzeria lui Sal, Mo’ Better Blues/ Totul pentru Blues, What’s Love Got To Do With It/ Eu, Tina Turner, Shaft, Daddy Day Care/ Gradinita lu' taticu, Meet Dave/ Ti-l prezint pe Dave. Ruth a colaborat cu multi regizori de la Hollywood, intre care John Singleton, la filmul Four Brothers/ Patru frati si la Baby Boy/ Baietelul, precum si cu Joss Wheadon la Serenity. Ruth Carter este o colaboratoare veche a lui Spike Lee, lucrand cu el la zece dintre filmele sale. Dragostea ei pentru designul de costume a inceput la teatru, fiind licentiata in Arta teatrala la Universitatea Hampton.

Carter implineste 20 de ani de cariera in domeniul designului de costume pentru filme, televiziune, reclame si teatru. De curand, Ruth a creat costumele pentru Eddie Murphy in productia Paramount Pictures Nowhereland, pentru Michael Jai in Black Dynamite, pentru Ashton Kutcher in Spread/ Playboy de L.A., pentru Christina Milian in Bring it On 5 si in prezent lucreaza cu Halle Berry la proiectul Frankie and Alice.

Sinopsis Despre distribuție
jinglebells