7.8 / 10
28 voturi
Locul naşterii: Bucureşti · Data naşterii: 12.08.1985 (38 ani) · Ocupaţie: Actriţă

Biografie

Fiica regizoarei Liudmila Szekely Anton si a actorului Florin Anton, Ioana Anastasia Anton a imbratisat actoria, asa cum spune ea insasi, “inca din burta mamei”. Ceasurile lungi petrecute in copilarie in salile de teatru, fie la repetitiile parintilor, fie in public, la spectacole, au fost, pentru ea, prima scoala. Dupa inceperea celei de-a doua, la UNATC, am putut sa o vedem in Hamlet si in Ajutorul, la teatrul bucurestean Metropolis in “Nunta muta” a lui Horatiu Malaele, si, putin mai tarziu,...

mai mult
A contribuit la această pagină: ingerashuldemonic Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
paul.m pe 07 Mai 2010 23:13
In Hamlet
In piesa Hamlet, regizata si jucata foarte fain de la un capat la altul (cu oarece rezerve in privinta lui Marius Stanescu (Hamlet), Ioana Anton ii pune in umbra pe ceilalti actori, in special din momentul in care Ofelia innebuneste. Alaturi de Florin Leoveanu (Regele Claudius) a avut cea mai buna interpretare. Felicitari.
2 0
xerses pe 04 Martie 2014 11:43
Foarte sensibila,imi place ca pune suflet in viata personajelor pe care le interpreteaza.
1 0
Danapet pe 14 Noiembrie 2017 18:31
actrita foarte talentat
Am ajuns pe aceasta pagina dupa ce am vazut-o in piesa FOR[E]PLAY jucata la Centrul Replika. Am vazut-o in avanpremiera si mi-a lasat o impresie extraordinara.Si-a jucat rorul extraordinar de credibil si veridic. Felicitari!
0 0
alex_il_fenomeno pe 04 Martie 2014 22:59
Promite foarte mult pana acum, si sunt convins ca nu se va opri aici din a ne impresiona cu rolurile sale atat de bune in filmele romanesti si nu numai.
0 0
ruxandra_dumitru pe 05 Noiembrie 2013 12:04
Am văzut Domnișoara Christina în premieră și nu mi s-a părut deloc a fi o capodoperă a cinematografiei românești. Probabil așteptările mele erau prea mari. I. A. Anton are niște scene în care joacă artificial. Recunosc, nu am văzut-o la teatru, dar nu mi se pare că ar transmite ceva special... mediocrizează momentul atunci când e pusă în valoare.
0 0
cetateanu pe 31 August 2010 19:39
Marturisesc ca nu am vazuto in teatru dar promite mult sa vedem ce o sa fie.
0 0

Spune-ţi părerea despre Ioana Anastasia Anton

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells