Pickup Alley

(1957)

Capcana

Poster Pickup Alley Postere Pickup Alley

Sinopsis Pickup Alley

Bulversat de moartea surorii sale dependente de droguri căzută victima unui lider mafiot, Charles Sturgis, un agent guvernamental, pornește o investigație care-l poartă de la New York prin mai multe capitale europene. Sturgis dorește să pună mâna pe Gina Broger, asociata gangsterului Frank McNally. Arestată de Interpol, Gina este de acord să-l ajute pe Sturgis să-l prinda pe McNally și să captureze un transport de droguri în valoare de mai multe milioane de dolari.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1
Anita Ekberg Anita Ekberg Gina Broger Victor Mature Victor Mature Charles Sturgis Trevor Howard Trevor Howard Frank McNally
Sid James Sid James Joe - First Bartender Yvonne Romain Yvonne Romain Alfred Burke Alfred Burke Vincent Cashling
Martin Benson Martin Benson Captain Varolli Eric Pohlmann Eric Pohlmann Etienne Fayala Peter Illing Peter Illing Capt. Baris
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Interpol

Tip Ecran

normal

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 19 Februarie 2013 17:52
in 1957 viata celor care zburau peste Atlantic era mai valoroasa decat azi . Companiile aeriene britanice , americane etc foloseau hidroavioane . Azi cand un avion ramane fara carburant sau se defecteaza deasupra oceanului sau a unor mari , cel mai adesea nu mai supravietuieste nici un pasager , si nici cutia neagra nu se mai gaseste .

Bulversat de moartea surorii sale dependente de droguri căzută victima unui lider mafiot, Charles Sturgis, un agent guvernamental, porneşte o investigaţie care-l poartă de la New York prin mai multe capitale europene. Sturgis doreşte să pună mâna pe Gina Broger, asociata gangsterului Frank McNally. Arestată de Interpol, Gina este de acord să-l ajute pe Sturgis să-l prinda pe McNally şi să captureze un transport de droguri în valoare de mai multe milioane de dolari.

3 1
CANTALUP pe 21 februarie 2013 12:45
Etica si faiplayul sau dus pe apa sambetei . Singurul premiu este banul .

Spune-ţi părerea despre Pickup Alley

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells