North Sea Hijack

(1980)

Aventuri in Marea Nordului

Poster North Sea Hijack Postere North Sea Hijack

Sinopsis North Sea Hijack

Mai mult

Teroristul Lou Kramer santajeaza doua platforme petroliere marine. In sprijinul petrolierilor este trimis Ffolkes, un misogin excentric, dar foarte eficace.

Scenariul filmului adaptează romanul "Esther, Ruth și Jennifer" al scriitorului britanic Jack Davies. Un scufundător celebru încearcă să salveze o platformă de foraj marin, amenințată cu distrugerea de un nebun care a furat un vas. Prezența pe generic a lui Roger Moore și respectiv Anthony Perkins în…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Iulidesprefilme
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Caseta tehnică

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Iulidesprefilme pe 04 Noiembrie 2012 12:30
Un scufundător încearcă să salveze o platformă de foraj marin, ameninţată cu distrugerea de un nebun care a furat un vas.
2 0
victor_homescu pe 07 Ianuarie 2017 11:59
film bunicel de aventura
Filmul are in rol principal pe un Roger Moore in jurul varstei de 50 de ani,perioada in care a jucat in mai multe pelicule in gen aventura,cum ar fi - Evadare din Atena/79,Gastele salbatice/78,The Sea Volves/80,precum si ultimele trei filme in care maestrul a interpretat rolul lui James Bond.
Aventuri in marea Nordului este un film sub cele amintite,cu o actiune si intriga relativ previzibile,fara mare complexitate,un film de vacanta usor de urmarit,dar care poate fi vazut/revazut oricand .fiind scos si pe dvd Romania.

0 0

Spune-ţi părerea despre North Sea Hijack

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu North Sea Hijack
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells