MotherFatherSon

(2019) - Serial TV

Mamă, tată, fiu

Poster MotherFatherSon Poster MotherFatherSon

Sinopsis MotherFatherSon

Richard Gere și Helen McCrory joacă un cuplu de părinți separați care sunt siliți să colaboreze atunci când stilul de viață auto-distructiv al fiului lor, Caden, are consecințe devastatoare ce amenință viitorul familiei lor.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8
Vezi pe Hbo Max
Richard Gere Richard Gere 8 episodes, 2019 Helen McCrory Helen McCrory 8 episodes, 2019 Billy Howle Billy Howle 8 episodes, 2019
Ciarán Hinds Ciarán Hinds 8 episodes, 2019 Elena Anaya Elena Anaya 8 episodes, 2019 Neal Beagley Neal Beagley 8 episodes, 2019
Kerry Fox Kerry Fox Sinéad Cusack Sinéad Cusack Maggie Roberto Mateos Roberto Mateos
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
elianna pe 25 Septembrie 2021 19:50
Serial englezesc bun, drama de familie care are in centru o familie instrainata in care fiul nu se ridica la nivelul asteptarilor tatalui. Tatal este un mare magnat media, implicat in afaceri politice, iar fiul sta in umbra tatalui, apucind o cale autodistructiva in viata.
2 1
alcineva pe 19 Ianuarie 2022 13:29
Un serial exceptional.O poveste puternica,actori excelenti(Billy Howle,in rolul fiului,joaca magistral.Foarte bun.
1 0
mladitza pe 25 Septembrie 2023 10:34
O miniserie bună. Primele episoade m-au impresionat și pentru că mesajele păreau că nu-s obediente noii political correctness. Dar în ultimele trei, au apărut și ideologiile... totuși, în anumite limite... Dincolo de asta, filmul este bun, are un scenariu bine gândit, dialoguri profunde și interpretări excepționale (Richard Gere strălucește în rol negativ!, foarte bine joacă și regretata Helen McCrory, iar tânărul Billy Howle probabil face cel mai bun rol al său de până acum. Formidabilă a fost și interpretarea actriței Sarah Lancashire, în rol secundar negativ; cât și cea a mult mai cunoscutei Sinéad Cusack, ea în rol secundar pozitiv).
0 0

Spune-ţi părerea despre MotherFatherSon

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells