Articole The Beginning of the End

(2008)

Sinopsis

Premiat cu Emmy in 2005 si cu Globul de Aur in 2006 pentru cel mai bun serial dramatic, Lost-Naufragiatii revine pentru un al doilea act al celui de-al treilea sezon din care n-au lipsit nici misterul, nici aventura si nici actiunea plina de adrenalina; la fel ca si pana acum, insula va scoate tot ce e mai bun sau mai rau din cei pierduti.

Dupa ce zborul Oceanic cu numarul 815 s-a rupt in doua in mijlocul aerului si s-a prabusit pe o insula din Pacific, supravietuitorii s-au vazut siliti, pentru a supravietui, sa-si adune toate fortele, unele dintre ele nestiute nici de ei insisi. Dar au descoperit ca insula are multe secrete, inclusiv un misterios monstru ce pare facut din fum, ursi polari, o frantuzoaica ciudata si un alt grup de locuitori ai insulei cunoscuti drept Ceilalti. Totodata, supravietuitorii descopera urmele celor ce-au pus inaintea lor piciorul pe insula – inclusiv un vas din secolul al 19-lea numit Piatra neagra, resturile unei statui antice si bunkerele gruparii Dharma Initiative, o adunare de oameni de stiinta care au locuit pe insula in trecutul nu foarte indepartat.

Odata cu inceperea celei de-a doua parti a sezonului 3, Jack pare sa detina controlul caci are, practic, viata lui Ben in mainile sale. Cererile lui sunt simple – sa-i elibereze pe Kate si Sawyer (prizonieri ai Celorlalti) si sa-i lase sa se intoarca pe insula, iar el ii va ramane alaturi. Dar are, oare, Jack ganduri ascunse? Kate a ales, in fine, intre Jack si Sawyer, preferandu-l pe atragatorul escroc – dar au fost sincere sentimentele ei? Juliet – una din Ceilalti – ia o decizie socanta ce i-ar putea pune in primejdie viata. Dupa moartea lui Eko, obsesia lui Locke de a dezvalui secretele insulei il fac pe Sayid sa creada ca intentiile acestuia nu sunt chiar pe aceeasi lungime de unda cu interesele celorlalti supravietuitori. Sun si Jin continua sa se bucure de viitorul copil – dar este, oare, copilul lui Jin?

Nici nu reuseste Charlie bine sa reintre in gratiile lui Claire si a fiului ei, Aaron, ca Desmond ii da o veste ce ii va schimba intreaga viata. Dupa ce bunkerul a explodat, si incarcarea electromagnetica s-a disipat, lumea se intreaba in ce fel vor fi afectate insula si lumea exterioara. Va reusi Penny Widmore sa gaseasca insula si pe iubirea vietii ei, Desmond? Vor reusi supravietuitorii sa comunice cu lumea exterioara?

Daca vor sa ramana in viata, grupul de prieteni, membri ai unor familii, dusmani si straini trebuie sa continuie sa lucreze impreuna impotriva vremii rele si a terenului dur. Dar, dupa cum descopera la finele celor peste 70 de zile petrecute pe insula, pericolele si misterul asteapta dupa fiecare colt iar cei pe care ii considerau prieteni li se pot intoarce impotriva. Si eroii au secrete.

In „Lost-Naufragiatii” joaca Naveen Andrews (Sayid), Henry Ian Cusick (Desmond), Emilie de Ravin (Claire), Michael Emerson (Ben), Matthew Fox (Jack), Jorge Garcia (Hurley), Josh Holloway (Sawyer), Daniel Dae Kim (Jin), Yunjin Kim (Sun), Evangeline Lilly (Kate), Elizabeth Mitchell (Juliet), Dominic Monaghan (Charlie) si Terry O’Quinn (Lock).
Sinopsis (en)
jinglebells