The Shallows

(2016)

Din adâncuri

Poster The Shallows Postere The Shallows

Sinopsis The Shallows

The Shallows trl

În captivantul thriller Din Adâncuri, Nancy Adams (Blake Lively) face surfing pe o plajă pustie, într-un loc care se dovedeşte a fi zona de vânătoare a unui mare rechin alb.  Deşi ea se află la doar 200 metri de mal, supravieţuirea pare a fi pentru Nancy testul suprem, care-i va pune la încercare ingeniozitatea, calităţile şi stăpânirea de sine.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA

Box office The Shallows

Weekend premieră (11.07.2016)
  • Loc 6
  • Spectatori 7.861
  • Încasări (RON) 144.345,00
Total
  • Spectatori 22.608
  • Încasări (RON) 380.716,00
  • Încasări (USD) 94.470,49

Părerea criticului

Gloria pe 22 Iulie 2016 13:57
Senzații tari
Atunci când vorbim despre filme cu poveşti individuale de supravieţuire, 127 Hours este cu siguranţă paradigma de referinţă. Povestea (adevărată) a alpinistului care a supravieţuit unei experienţe extreme a reuşit să creeze un nou subgen cinematografic. Şi iată, în versiunea feminină şi acvatică cu The Shallows.

Ceea ce au în comun filmele - primul după un caz real, cel de-al doilea de ficţiune, înafară de faptul că ambii protagonişti sunt americani de rasă albă şi de final - este povestea individuală de supravieţuire. Nu există aici un adversar propriu-zis (adversarul e natura, fie o stâncă fie marea şi un rechin) şi nici vreo conotaţie morală. În schimb, dacă primul film este o poveste motivaţională - o celebrare a curajului, posibil şi a masculinităţii - pentru că decizia rapidă şi bravura protagonistului sunt cele care îi… citeşte

6 5
makomomo pe 19 septembrie 2016 10:28
Foarte calitativ comentariul dar te contrazic la un aspect...Exista un adversar, rechinul.Daca sharky nu ar fi existat totul ar fi fost o simpla plimbare cu placa de surf...Stanca este salvarea, nu o poti numi adversar...daca stanca nu ar fi existat si rechinul o urmarea, se termina totul in 5min...la fel si geamandura, sharky era the winner daca nu exista...Putem sa ne gandim ca in momentul in care statea pe stanca in razele puternice ale soarelui, stanca era un mic adversar dar oricum sansele de reusita si supravietuire fara micuta stanca-insulita erau nule...

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lila_iulian pe 18 Iulie 2016 20:17
In acest film avem un rechin pe steroizi ,care musca din fier de parca sunt pufuleți !Un film de cacao :D
17 15
ionut_emanuel pe 23 Iulie 2016 09:56
Kakat
Deci va rog nu va duceti la filmu asta .. cel mai de kakat film fara actiune ... Un rechin mutant care mananca fier.. Cel mai de kakat film din istorie.. Nota 1..
8 22
lavvw pe 24 Septembrie 2016 16:07
super bun filmul. suspans maxim, imagini spectaculoase, actrita frumoasa... f bun
6 3
stricted pe 15 Septembrie 2016 01:02
Actrita Blake Lively are un rol important si interesant fiind nevoita sa joace in film fara sa vorbeaqsca , lucru greu de facut dar care ii face personajul sa fie in centrul atentiei iar pe spectatori sa isi doareasca cxa ea sa supravietuiasca.
6 3
mongolarix pe 17 Iulie 2016 17:20
Exact bunicel
Genul de film la care te astepti sa vezi multe scene proaste, tineri petrecareti pe care-i papa rechinul in timp ce fac glume proaste si creaza intriga de doi bani, din fericire a foat un film bunicel, zic bunicel pentru ca putea fi bun, asta daca nu avea anumite elemente Sf in procesul ei de autosalvare in lupta cu rechinul, film decent care merita sa-l vezi daca nu ai asteptari grandioase.
5 3
makomomo pe 17 Septembrie 2016 12:27
TombRaider...Inceputul :)
Nu il judec ca pe o capodopera dar are 10 stele de la mine.Are mici scapari, rechinul este cam nervos si mananca fier, este atat de prost incat nu vede tepusele la final dar este asa inteligent sa o urmareasca nonstop, sa o pandeasca pe Tombraider :) in fine...fimul mi-a placut, m-a captivat si consider ca a fost altceva.Efecte bune si cel mai reusit rechin pe care l-am vazut realizat intr-un film de genul.
Tombraider joaca excelent inclusiv tipetele sunt marca Lara.Chiar ezit acum si ma gandesc ca aceasta Blake Lively putea interpreta noua Lara din viitorul TR cu mult succes fata de actrita aleasa pt noul TR, Alicia Vkander.
In rest, filmul e bun, usor tras de par in unele momente dar este un survival bun, de calitate...recomand fara dubii.

4 5
marius_radu_nicula pe 20 Septembrie 2016 13:37
Daca poti trece peste stereotipiile americanului care invinge tot orice ar fi atunci e un film bun si de privit..altfel script slab, acting mediu, decor bun, soundtrack slab mai ales la prima scena cand fac toti surfing..merge privit intr-o zi de marti ploioasa la pranz
3 0
Issabbella pe 09 Octombrie 2016 16:57
Un thriller extraordinar.
Nu am mai stat cu sufletul la gura o perioaada asa lunga de timp de nici nu-mi aduc aminte cand..
Extraordinar. Nu se compara cu nici un alt thriler vazut de mine in ultimul timp. Extraordinara si interpretarea actritei Blake Lively !! Un thriller bun !!

3 2
lavara_laiarna pe 20 Martie 2018 08:01
Ușor imprevizibil cu ceva tensiune și cu frumos . .mult.
2 1
Sorin87 pe 24 Septembrie 2016 11:26
Interesant film si povestea lui de asemenea, mi-a placut si nu speram sa traiasca fata
2 1
SYNDJ pe 12 Septembrie 2016 01:55
Voiam sa-l vad la cinema. Mi-am zis ca daca tot n-am fost la mare anul asta, macar sa merg la un film in care sa vad marea. :D Bine ca n-am mers. In afara de peisajele care merita vazute cat mai clar si pe un ecran cat mai mare, in rest filmul nu merita vazut in cinema.

O sa-i dau o nota destul de mare. De ce? Pentru ca nu m-am plictisit nicio secunda, pentru ca stiti ca-mi plac filmele cu putini actori si in special cele de supravietuire, pentru ca mi-a placut de "Serena" si de cum a jucat si pentru ca mi-au placut scenele cu rechinul care mi s-au parut credibile si nefanteziste ca la alte filme aberante cu rechini din trecutul cinematografic apropiat.

2 1
andrei_chirilut pe 08 Mai 2021 01:51
Pana la urma ..,cum se numeste insula? Ca doar pentru a afla cum se numeste am ramas pana la capat
1 0
Horatiucrisan pe 15 Februarie 2019 21:42
Un amalgam intre Jaws, Open Walter, 127 Hours si Dead Calm cu excepția faptului că The Shallows nu se ridica nici pe departe la valoarea celor menționate anterior. E o poveste de supraviețuire cu un rechin în prima fază bleg, nereușind sa-i amputeze eroinei piciorul (probabil își uitase proteza dentară de calitate acasa) ulterior, rechinul își revine ca Van Dame si reușește să crantane o baliza de fier. Atragerea rechinului în "cursa" si uciderea lui este o scenă demnă de filmele cu Stan si Bran. Ii acord filmului nota 4 cu indulgență, doar pentru peisajele tropicală de vis cu ape de azur.
1 0
Domolul pe 20 mai 2023 09:54
:)) Cand am văzut ”Este o poveste de supraviețuire cu un rechin” am citit ” Este o poveste de supraviețuire a unui rechin„ am crezut că te duci în panta asta. Dar mă pot duce eu Este o poveste de supraviețuire a unui rechin. Sub linia apei s-a turnat de fapt un alt film. Un rechin, mort de foame, se uita prin ocean să găsescă ceva de mâncare...
emy_sinaia pe 17 Decembrie 2016 12:27
Toate bune in afara de acel rechin din cale afara de agresiv, parca ar fi fost dopat.
1 2
cosmin742000 pe 11 Decembrie 2016 09:43
Un film la fel de plictisitor ca 127..........................................................................
1 3

Spune-ţi părerea despre The Shallows

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells