The Equalizer 3

(2023)

Equalizer 3: Capitolul final

Poster The Equalizer 3 Postere The Equalizer 3

Sinopsis The Equalizer 3

The Equalizer 3 SUB

Robert McCall se simte ca acasă în sudul Italiei, dar descoperă că prietenii săi se află sub controlul mafiei locale. Când încep să apară victime, McCall știe ce trebuie să facă: să-și protejeze prietenii și să înfrunte mafia.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8
Vezi pe Hbo Max
Se difuzează la TV.
HBO 2
Miercuri, 24 Apr 03:35
HBO 2 HD
Miercuri, 24 Apr 03:35

Caseta tehnică

Produs de

Columbia Pictures

Tip Ecran

wide, IMAX 2D, Dolby Atmos (Grand Ultra)

Distribuitorul international

Sony Pictures Entertainment (SPE)

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA

Box office The Equalizer 3

Weekend premieră (28.08.2023)
  • Loc 1
  • Spectatori 28.934
  • Încasări (RON) 859.545,00
Total
  • Spectatori 109.269
  • Încasări (RON) 2.789.735,00
  • Încasări (USD) 603.082,88

Părerea criticului

StefanDo pe 03 Septembrie 2023 15:44
Denzel, când vii şi în România?
"De ce sunt hoţi în România", întreba un banc nouăzecist. "Pentru că Chuck Norris este în vacanţă". Popularul actor în stare să-i vină de hac până şi unei armate în action-urile de categorie B din perioada respectivă căpătase o aură de justiţiar căruia nu-i stătea nimic în cale. Orice problemă ar fi pe lume, vine Chuck şi se rezolvă! Nu e deloc de mirare faptul că documentarul Chuck Norris versus comunism, în care ni se sugerează că videocasetele cu filme dublate de Irina Margareta Nistor ar fi influenţat apetitul românilor pentru o revoluţie aducătoare de libertate, profită de această popularitate. Dar la vremuri noi, eroi noi, iar acum a venit vremea lui Denzel Washington.

Poate că titlul şi începutul bombastic al acestei cronici pot surprinde, dar sunt argumente care le susţin. Câteva similitudini surprinzătoare între noua… citeşte

3 3
zgrv pe 8 septembrie 2023 22:10
Comparația cu Chuck Norris mi se pare mult forțată! Îl admir pe Denzel Washington prea mult pentru a mi-l putea imagina cu un “pușcoci” în mână și trăgând/eliminându-i pe toți cum făcea Chuck Norris, fără să-l atingă nimeni. Pe Chuck Norris îl poți compara cel mai bine cu Steven Seagal, dar în niciun caz cu Denzel. Ori eu nu-mi amintesc ca Steven Seagal sau Chuck Norris sa fii câștigat vreun premiu Oscar pentru vreun film în cariera lor! În schimb, Denzel știu ca a câștigat de 2 ori premiu Oscar, e drept ca pentru alte filme! Deci, despre ce vorbim? E prea slabă comparația care o faci!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-5c8bfba2e40a4 pe 31 August 2023 22:14
R_Afc, criticul cinematografic de înaltă recunoaștere internațională, cel/cea care stabilește ierarhiile. Știm, dinainte de a-i citi "cronicile" ca toate filmele sunt slabe, regizorii sunt varză, actorii sunt praf, scenariștii sunt buni doar pentru a scrie răvașe. Critic? Neah, doar încă un hater obosit... Sau nu, neobosit. Noi suntem, din păcate, cei obosiți. De noianul de critici care ii aparțin și care inunda acest site. O mai ții mult asa? Spui ca ești obligat(ă) sa vezi toate filmele. Asa o fi. Dar chiar ești nevoit(ă) sa îți și așterni comentariile acre la toate? Te asigur ca, din punctul meu de vedere (și se pare ca nu sunt singurul), ma pot lipsi de ele, căci știu deja ce vei spune, indiferent de film.
Cât despre The Equalizer 3, el este exact cum te poți aștepta să fie, mai ales dacă le-ai văzut pe celelalte două. Eu unul aveam chef sa… citeşte

5 3
Mishu25 pe 4 septembrie 2023 17:52
Voi va plangeti de R_Afc, dar daca cineva se straduieste sa scrie o parere echilibrata si personala, cu argumente, nu primeste nicio sustinere, in final sunt mai multe aprecieri la hate-ul personajului asta. De exemplu Gran Turismo,
valentin_flamaropol pe 21 August 2023 19:36
R_Afc esti patetic. Spune te rog ai absolvit ceva de iti dai atat de mult cu parerea
5 3
R_Afc pe 24 Mai 2023 18:38
Plictis de vară tîrzie în sudul Italiei
Actualizare după vizionare: Prezența lui Denzel Washington și cadrele spectaculoase cu peisajele Italiei sînt singurele motive pentru care merită văzut. Partea a treia este exact cum anticipam în comentariul din 24 mai*. Un film de acțiune lipsit de substanță, ridicol, previzibil, în care protagonistul se luptă cu mascalțonii rumeniți la soare, pe care-i frămîntă fără să transpire. O nouă regie marca Fuqua, adică multe oportunități ratate pentru crearea unei acțiuni captivante.

*Chiar era nevoie de o trilogie? Probabil că da, așa dă bine în CV cînd mergi la interviuri, dar să nu vă îmbrăcați prea elegant, că le complexati pe nespălatele de la resurse umane. Dacă faci o continuare, este musai să faci și partea a treia, care de obicei e cea mai slabă, singurii regizori care au ieșit cu capul sus după o trilogie au fost Sergio Leone,… citeşte

5 26
zgrv pe 2 august 2023 10:42
amice (cu "a" mic), spune-mi si mie: ce-ai fumat si de unde ai cumparat? Sa stiu sa evit pe viitor!
AdrianaCT pe 6 octombrie 2023 18:13
Relax, man! :))))))
user-5e35638af049a pe 06 Septembrie 2023 19:34
Mie mi-a placut! Este drept ca locatia si zona in sine unde se desfasoara actiunea filmului precum si felul cum decurce viata tihnita, asezata a locuitorilor, aduce multe puncte pozitive filmului. Cam mult sange pentru gustul meu, dar aceata este scenariul tuturor filmelor din aceasta franciza. Denzel la fel de carismatic ca intotdeauna. Merita vazut.
3 0
batranu1992 pe 03 Septembrie 2023 19:27
Am fost la cinema sa il vad, merita sa il vedeti. Este la fel de bun ca primele doua. Poveste frumoasa si actiune pe masura, actorii foarte buni.
3 1
6Patronul9 pe 02 Septembrie 2023 10:53
Mai bun decat al doilea dar tot nu se compara cu primul. Dar nici nu ma asteptam la mai mult. Poate ca as fi vrut ceva mai multa actiune dar a fost ok. Sper sa se opreasca aici cu seria.
2 2
mihai_pavelescu pe 30 August 2023 08:09
R_Afc îmbină ficțiunea cu impresia la ora asta când abia azi pe 30 august filmul are premiera in cinematografe el se da cu părerea. In 24 mai. Mă lași.
2 4
mirceathekid pe 28 Octombrie 2023 23:46
Acțiune, suspans, dramă, emoționant, scenariul regia jocul actorilor Denzel Washington monumental ca de obicei, printre cele mai bune filme ale anului , nota 10!
1 0
Dragos.87 pe 08 Octombrie 2023 00:17
Destul de lent în acțiune, ceea ce i se și potrivește lui Denzel care e ușor îmbătrânit dar totuși potrivit în rol. Nu am remarcat exagerări, comparativ cu celelalte 2 părți care au fost ceva mai "active" în acțiune..Filmat în Italia, filmul e unul echilibrat și nu prezintă reticențe în absolut nici o scenă și este strict părerea mea, așa că îl recomand..Să-l vezi mereu pe Denzel Washington, e o binecuvântare!
1 0
missaiwi pe 31 octombrie 2023 01:31
Denzel a facut un rol excelent. Nici nu putea fi altfel ! Filmul, chiar daca a fost mai "lent in actiune", s-a potrivit perfect cu stilul de viata al italienilor dintr-o comunitate,relativ,restransa,unde populatia este destul de imbatranita si consrvatoare. Intriga a fost buna,Cat despre scenele de actiune,s-au derulat apreciativ. Bun scenarist si bun regizor! Insa...eu am urmarit fascinata regalul actoricesc oferit de Denzel, Respect pentru acest urias al cinematografiei mondiale.
Dragos.87 pe 31 octombrie 2023 14:03
Absolut, corect spus.
anima86 pe 20 Septembrie 2023 13:22
Denzel si la 80 de ani va fi o incantare, asa ca , vb criticului, "il iertam" pt "furatul de curent" :)
Este bun iar scenele lente sunt exact ce trebuie , contrasteaza frumos cu scenele de actiune violente.
Este mai bun decât multe alte filme ce se vor a fi de actiune pe care le-am vazut in ultima vreme, de exemplu Represaliile lui Liam Neeson (ca tot ruleaza deodata in cinema) par o gluma pe langa acesta.. cu tot respectful meu pt Liam

1 0
spartacus pe 10 Octombrie 2023 10:35
In sfarsit, l-am vazut si eu zilele trecute. Acum pot spune ca este cel mai slab din aceasta trilogie si aceasta nu din cauza lui Denzel, ci din cauza regizorului care nu a stiut sa aleaga un actor cat de cat cunoscut pt rolul negativ principal care sa dea mai multa greutate acestuia, dar si din cauza scenaristului, care nu a fost in stare sa creeze pt antagonist o poveste mai buna sau niste dialoguri mai "grele". Una peste alta, decorurile salveaza cat de cat filmul. Parerea mea, desigur.
1 1
hitman78 pe 09 Septembrie 2023 16:29
Fuqua o mai data o data în bara
După părerea mea asta este cel mai slab din serie.Un scenariu slab cu un Denzel plimbandu-se pe străduțele orășelului sicilian,urca și coboară scari până m-a obosit pe mine privindu-l.Scene lungite inutil,cadrele cu orașul de sus sunt frumoase dar prea multe și fără rost,d-astea vezi și pe Instagram cate vrei.Lipsa unui villain credibil e o mare bila neagra actorași italieni de mana a doua fara carisma și atitudine.Mi-a plăcut partea cu Dakota singura care m-a ținut conectat cat de cat și scenele de bătaie destul de violente în tonul seriei Equalizer.
1 3
CriticFilmVest pe 12 Februarie 2024 16:09
Scenariu: aceiaşi poveste cu protectorul răzbunător, care ne scapă de ticăloşi. Am trăit jumătate din viață sub comuniştii ticăloşi pe care nu a venit nimeni să-i omoare, iar acum îi privesc cu indulgență cum trăiesc pe picior mare cu pensii uriaşe față de noi cei neajutorați, fraieri care chiar au muncit pentru bani f puțini.
Regie bunicică, interpretare OK.
E de privit. Citiți după film, o carte de călătorie sau istorie... Doar ce am terminat ultima carte a dnei Fati.
Vreți o persoană remarcabilă... Citiți "20 de ani în siberia".

0 0
user-614f76fe971a1 pe 07 Februarie 2024 21:02
Am dat cinci stele, deși aș fi spus : mai bine nu. Mult sânge inutil, mulți morți inutil, diferit total de primele două filme din serie. Ai urî un personaj negativ, dar nu știi care e, scenaristul nu s-a decis care să fie "omul negru". Și-a ieșit ceva la care poți spune că, dacă ai mers la cinematograf, ai plătit de pomană.
0 0
fotolist pe 24 Decembrie 2023 23:10
Bunicel !Dar primul din serie a fost de neegalat ...Denzel tot face un rol bun ,dar pe măsura vârstei lui parcă.Decoruri frumoase ,scene de luptă ,hai să zicem ușor peste medie ,acțiune cu deznodământ cam de la început .Dakota are și ea un rol ,cam șters ce-i drept ,dar nu o mai văzusem de ceva timp în filme...
0 0

Spune-ţi părerea despre The Equalizer 3

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells