Kirmizi Oda

(2020) - Serial TV

Destăinuiri

Poster Kirmizi Oda Poster Kirmizi Oda

Sinopsis Kirmizi Oda

Mai mult

Acțiunea serialului "Destăinuiri" se desfășoară într-un cabinet pshihologic din Istanbul, un loc încărcat de emoție și de destăinuiri, unde vin să-și găsească împăcarea și vindecarea persoane vulnerabile, cu istorii de viață încurcate, marcate de traume, de încercări teribile.

Nilüfer (Binnur Kaya) este terapeutul șef, o femeie puternică și încrezătoare, respectată de colegi și de clienții cabinetului. Misiunea ei este de a-i ajuta pe cei care îi calcă pragul cabinetului să își deschidă…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4

Caseta tehnică

AKA

  • The Red Room

Țara

Turcia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-643f780b1a6fa pe 19 Aprilie 2023 08:17
Un film extraordinar,indiferent la ce oră este difuzat pt.nimic în lume nu aș rata vizionarea,vă rog difuzați mai multe seriale,este fascinant o capodoperă foarte buni actori scene din viața reală,un film psihologic magnific!
2 0
noviembre pe 25 Mai 2023 19:49
Acest serial nu-si gaseste locul in grila de programe . S-au schimbat zilele , orele , posturile la care s-a difuzat . Pacat . Serialul ar trebui urmarit de cit mai multe persoane - femei , barbati , copii , virstnici , tineri , intelectuali sau oameni simpli . Din pacate viata reala nu este despre printese , cavaleri si au trait fericiti pina la adinci batrineti . Fiecare episod ne ofera o sedinta la terapie . Nu este daunatoare . Cu siguranta multi au gasit situatii asemanatoare cu cele traite sau auzite , familiare . Serialul beneficiaza de o regie , distributie , coloana sonora remarcabile .
1 1
felixul pe 22 Martie 2023 02:02
Serial foarte bun
Am văzut 6 episoade deocamdată. Serialul e foarte bine realizat și jucat. Majoritatea personajelor sunt intrigante, având fiecare un univers interior nuanțat. Îmi place mult când e expus procesul de gândire al terapeuților, ba chiar mă jignește uneori. Nu e un serial de duzină (probabil de asta nici nu are audiență), ci unul inteligent, care expune probleme reale din societate și din care poți învăța ceva despre lume și despre oameni.

Ideea cu dublajul a fost interesantă și curajoasă, iar vocea dr. Manolya (Eugenia Șerban) a fost foarte bine aleasă, dar per total se pare că nu a fost o abordare de succes și a fost abandonată. Eu în general prefer subtitrările, dar probabil serialul nu mi-ar fi stârnit inițial curiozitatea fără acest gimmick. Eu unul sunt plăcut surprins că o televiziune precum Kanal D ar putea prelua un astfel de serial.

0 0
nikosbab28 pe 06 Martie 2023 19:08
Mai bine lasati subtitrarea pentru ca nu se aude dublajul in romana
0 0
user-63b2b36cc78dd pe 03 Martie 2023 20:18
Cum ma sa faci asa ceva .Ma dor urechile de mor .Limba romana suna Penibil .Păcat de serial.Nota 3
0 0

Spune-ţi părerea despre Kirmizi Oda

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells