Articole Hasta la Vista

(2011)

Hasta la Vista

Despre subiect

Poftă de viață, prietenie si puterea voinței

HASTA LA VISTA este o poveste despre dragoste, prietenie necondiționată si dorință. O poveste în care umorul e folosit ca unică modalitate de a depăși situații dificile si dureroase. Un film despre dorința puternică ce se află în spatele încercării de a-ți depăși limitele.. Omul este definit de dorințele sale; acestea îi creează premizele pentru a face lucruri pe care nu credea că ar fi în măsură să le facă. Astfel că, de multe ori dorința se dovedește a fi mai puternică decât împlinirea ei.

Hasta la vista este un jurnal de călătorie, în care călătoria devine mult mai importantă decât destinația.

Lars, Philip and Joseph pornesc într-o misiune specială, dar la un nivel mai înalt această călătorie a lor reprezintă atât lupta lor pentru independență, cât și lupta pentru dragoste și prietenie din perspectiva lor. Această independență, așa cum vor descoperi pe pielea lor, le va aduce noi restricții si limite. În anumite situații ei depind unii de alții sau de Claude, șoferița care le oferă asistență pe parcursul călătoriei. Din această confruntare a limitelor fiecăruia, se dezvoltă o interacțiune complexă. Cu fiecare kilometru parcurs, experiența călătoriei și legăturile dintre personaje devin tot mai strânse, atingând punctul culminant odata ajunși la El Cielo.

Sex pentru toată lumea!

Un handicap fizic atrage dupa sine o listă întreagă de limite, restricții si dependențe nedorite, doar pentru a duce la bun sfârșit activitățile zilnice obișnuite. Chiar dacă nu le lipsește afecțiunea, devotamentul și angajamentul, dar ce se întâmplă oare, când o astfel de persoană dorește mai mult? Cu toții avem un corp, care atât ca si mintea noastra, are nevoie de tandrețe, afecțiune, relaxare și pasiune. Pentru noi asta e de la sine înțeles, dar pentru cei, care suferă în urma unei dizabilități fizice, să nu ai control asupra propriului corp, poate fi cauza unei frustrări adânci. Râzi de un om cu dizabilități? Mai bine, râzi de tine însuți!

HASTA LA VISTA e un film despre prietenia adevărată. Felul în care Lars, Philip și Joseph se tachinează, maschează de fapt afecțiunea profundă ce există între ei. Doar prietenii adevărați suportă astfel de tratament. Pe măsură ce povestea înaintează, sentimentele acestea devin tot mai puternice. Cei trei, sunt foarte conștienți de slăbiciunile fiecăruia dintre ei și le acceptă. La urma urmelor, cu dizabilități sa nu, toți avem slăbiciuni și limite și oare nu alergăm cu toții să ne împlinim visele noastre?

Sinopsis Prezentare Asta Philpot
jinglebells