Articole Hasta la Vista

(2011)

Hasta la Vista

Prezentare Asta Philpot

ASTA PHILPOT (născut în Miami, Florida, 1982) s-a născut suferind de artogripoză congenitală, caracterizată de contracturi articulare multiple în tot corpul. Îsi revendică dreptul la o viață sexuală activă pentru persoanele cu dizabilități, chiar dacă asta înseamnă să plătești pentru sex. După ce află de existența unui bordel legal cu acces pentru scaunele cu rotile, în timpul unei vacanțe în Spania în 2006, a vizitat acest loc și și-a pierdut virginitatea.

I s-a părut o experiență foarte interesantă, astfel a decis să organizeze încă o călătorie împreună cu alți oameni care întâmpină aceleași dificulăți în a avea o relație romantică sau sexuală din cauza dizabilităților lor fizice, făcându-și cunoscute intențiile pe forumurile speciale de pe internet.

Deși initial ideea lui a fost privită cu scepticism, alți doi tineri, unul complet orb, iar celălalt paralizat în urma unui accident de motocicletă, au acceptat să meargă în Spania la un club de noapte în ideea oportunității de a avea experiențe sexuale acolo.

HASTA LA VISTA e inspirat din aceste experiențe.

Asta nu se plânge niciodată, iar expresia sa preferată e ”Iubesc viața”! Este un adevărat purtator de cuvânt pentru cei cu dizabilități. A înființat Fundația Asta Philpot pentru a-i ajuta pe cei cu dizabilități să-și vadă adevărata valoare și potențialul care îl au în viață.

Despre subiect Despre distribuție și realizatori
jinglebells