Goodbye Bafana

(2007)

Culoarea libertății

Poster Goodbye Bafana Postere Goodbye Bafana

Sinopsis Goodbye Bafana

Mai mult
Goodbye Bafana

Africa de Sud - 1968
25 de milioane de negri sunt conduși de o minoritate de 4 milioane de albi sub regimul apartheid brutal al Guvernului condus de Partidul Naționalist. Negrii nu au drept de vot, nu au dreptul la liberă circulație, la a avea o afacere, un adăpost sau educație. Dorind să-și păstreze puterea, albii interzic toate organizațiile de negri care li se opuneau, exilându-le liderii sau închizându-i pe viață pe Insula Robben.

James Gregory, un african alb tipic,…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
Un premiu şi o nominalizare Berlin
Vezi toate premiile
Joseph Fiennes Joseph Fiennes James Gregory Dennis Haysbert Dennis Haysbert Nelson Mandela Shiloh Henderson Shiloh Henderson Brett Gregory
Diane Kruger Diane Kruger Gloria Gregory Danny Keogh Danny Keogh Coloner Stander Adrian Galley Adrian Galley Brigadier Kemp
Terry Pheto Terry Pheto Zindzi Mandela Norman Anstey Norman Anstey Jimmy Kruger Mehboob Bawa Mehboob Bawa Ahmed Kathrada
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Future Films Ltd.

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

United International Pictures (UIP)

Țara

SUA

Site oficial

Goodbye Bafana

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
fanfirth pe 25 Octombrie 2010 10:45
Povestea lui Mandela vazuta din exterior,din perspectiva unui gardian.Filmul surprinde foarte bine si atmosfera incordata a anilor de framantari dintre albi si negri din Africa de Sud
2 0
cotzofica pe 27 Februarie 2014 11:41
Nu cred că a fost foarte inspirată alegerea lui Dennis Haysbert în rolul lui Nelson Mandela, având în vedere fizicul diferit, dar s-a achitat bine de sarcină. Un film bun bazat pe întâmplări adevărate, având în prim plan viaţa unui gardian, a familiei acestuia şi în plan secund perioada de detenţie a marelui lider sud-african.
Ca şi comparaţie pot fi urmărite filmele Mandela: Long walk to freedom, Mandela and de Klerk şi Invictus. Cel mai interesant mi s-a părut ultimul, mai ales datorită prestaţiei lui Morgan Freeman.

1 0
elmedico pe 22 August 2010 10:56
Un film care spune povestea incredibila al lui Mandela. Merita vazut si cunoscuta in acelasi timp o parte din viata acestui om.
1 0
Ghemot pe 01 Octombrie 2018 23:48
Am vrut să mă uit la acest film pentru că părea să aibă un scenariu interesant și o poveste frumoasă. Dar am fost surprins să constat că prezintă una dintre principalele file ale istoriei moderne, și anume, viața lui Nelson Mandela!
0 0
andystarx pe 09 Decembrie 2017 16:14
Nota 6/10
Filmul din 2013 a fost mult mai bun,mi e imposibil sa nu le compar,nu e rau nici acesta,dar nu este ceva senzational,actorii mult mai slabi !
0 0
lili22 pe 02 August 2015 06:15
film modest
Chiar daca a fost regizat de Bille August , filmul nu se remarca prin nimic special.
0 0

Spune-ţi părerea despre Goodbye Bafana

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Goodbye Bafana
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells