From Friend to Fiancé

(2019)

Prietenă și mireasă

Poster From Friend to Fiancé Postere From Friend to Fiancé

Sinopsis From Friend to Fiancé

Acțiunea filmului începe când Ted Cooper (Ryan Paevey) se logodește cu fata răutăcioasă din liceu și o alege pe cea mai bună prietenă, Jessica Parks (Jocelyn Hudon), să  organizeze evenimentul special. Problema este că sentimentele ei pentru Ted o încurcă în organizarea unui eveniment perfect. Oare cei doi preteni din copilărie vor găsi drumul unul către celălalt?

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

AKA

  • BFF Bride

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 17 Septembrie 2022 21:16
Frumos
Un film frumos,foarte expresiv în poveste..Actorii foarte simpatici,mi-au plăcut prestația,cum au evoluat totul..Un film marca Hallmark care nu trebuie ratat..!
0 0
ioanaa_ioana pe 26 Iulie 2022 20:28
Dragut. Doi actori frumosi si talentati.
Nota opt.

0 0
Raluca87 pe 30 Mai 2020 21:27
O da Ryan Paevey este frumușel foc. Am văzut toate filmele Hallmark cu el. Fata este și ea drăguță. Mi s-a părut un film bun.
0 0
bainca pe 09 Martie 2020 01:16
Nota 8 Frumos
L-am vazut in sfarsit si pe acesta , eu sincer credeam prima data ca era altfel mai mature personajele nu gen de liceu dar nu a fost asa .Nu o spun in sens rau , a fost un film interesant , frumos ca idee si personajele mai ales al fetei Jess adorabila , foarte simpatica si actorul principal superb nu ai ce spune , nu sunt insa sigura ca au avut chimia aia romantica dintr-un film de gen , ba chiar pareau foarte buni prieteni , super simpatici impreuna ca si in film , cum spune si descrierea , erau ce-i mai buni prieteni de mici , stiu totul unul despre altul , cea mai buna prietena a mirelui nu a miresei , totusi scanteia romantica nu prea a avut , poate pentru ca nici nu a fost un film romantic din cale afara doar cu accente , mai mult bazat pe prietenia dupa ani si cate sacrificii esti dispus sa faci chiar daca in secret iubesti persoana care nu o poti avea , un film frumos despre… citeşte
0 0

Spune-ţi părerea despre From Friend to Fiancé

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells