Foreign Intrigue

(1956)

Enigmaticul domn D.

Poster Foreign Intrigue Poster Foreign Intrigue

Sinopsis Foreign Intrigue

Milionarul Victor Danemore moare brusc din cauza unui atac de cord. După moartea lui Victor, secretarul lui, Dave Bishop, vrea să știe mai multe despre cel care i-a fost șef. Așa află că, în mod surprinzător, soția lui Danemore nu știe totul despre mediul în care bărbatul și-a făcut averea. Indiciile îl conduc pe Bishop la Viena și Stockholm, unde află că Danemore șantaja oameni care au cooperat cu naziștii în al Doilea Război Mondial.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.0
Robert Mitchum Robert Mitchum Dave Bishop Genevieve Page Genevieve Page Dominique Danemore Ingrid Thulin Ingrid Thulin Brita Lindquist
Peter Copley Peter Copley Brown Jean Galland Jean Galland Victor Danemore Frederic O'Brady Frederic O'Brady Jonathan Spring
Jimmy Perrys Jimmy Perrys A worker living in the building of Mannheim
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Cretzulynne pe 02 Aprilie 2010 16:03
interesant
Acest domn enigmatic...este un santajist, sau un om doritor de bogatie si putere? Dar este cert, ca tocmai personajul principal chiar lipseste din film, aratandu-l doar cateva secunde ! ( acele secunde in care murea)....Astfel ca personajul principal devine chiar mana lui dreapta, Dave, ce va porni intr-o ancheta pentru a afla motivul pentru care toata lumea il intreaba , daca Domnul D a lasat o vorba pentru fiecare! In aceasta aventura, el va fi urmarit de mai multi, si se va arata la final ca toata lumea urmareste pe toata lumea!
De asemenea sunt patru pioni, reprezentantii statelor necucerite de Adolph Hitler in cel de-al doilea razboi Mondial ( S.U.A, Suedia, Elvetia si Anglia) care il vor pe Dave mort. Domnul D de la Danemore, a fost reprezentantul Stalelor Unite.....Asadar a fost " poveste de ieri, care a inceput azi si se va termina maine"- concluzia de la final.
De urmarit:D

0 0

Spune-ţi părerea despre Foreign Intrigue

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells