Desperate Hours: An Amber Alert

(2008)

Ceasul disperării

Poster Desperate Hours: An Amber Alert Poster Desperate Hours: An Amber Alert

Sinopsis Desperate Hours: An Amber Alert

În Oregon, Larsan (Tom Berenger) răpește două fetițe. Șeriful Martha Geiger declanșează alarma în mai multe state, în încercarea de a-l prinde pe infractor, deși mamele victimelor nu sunt prea impresionate de eforturile poliției.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: triplexxx
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.8

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 30 August 2012 22:24
Este un film potrivit si pt lista Femei albe - dezavantaje - solutii = fosta dansatoare in baruri , dupa ce gaseste un barbat sa o puna la casa ei , nu mai are rabdare si plictisita gaseste alt fraier .
...Spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului )
citeşte

1 0
CANTALUP pe 30 august 2012 22:27
De obicei astfel de filme sunt intelese si apreciate mai mult de catre cei care au trait ceva asemanator . Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteale ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .
alex_il_fenomeno pe 21 Iunie 2012 18:02
m-a surprins prezenta lui Tom Berenger in acest film , aparent low-budget , intrucat actiunea a fost destul de simplista iar distributia extrem de restransa , insa cu mare succes pana la urma , deoarece atmosfera a avut o tensiune neasteptata , amplificata pana si de momentele de continua asteptare . nu are ceva iesit din comun , fiind extrem de realist pentru aceste vremuri in care lucrurile prezentate se intampla cu o usoara normalitate ( din pacate ) . merita urmarit pentru povestea prezentata si pentru realizarea propriu-zisa .
1 1
her122122 pe 12 Iunie 2012 16:03
Un film slab.Fara linie narativa, fara o legatura intre o secventa si alta, accentul pus pe niste personaje care nu aveau nicio treaba cu actiunea, ca sa nu mai spun de jocul actoricesc , mai ales cel al politistei.Noroc de Tom Berenger, care a mai dat un pic de culoare filmului,
1 6

Spune-ţi părerea despre Desperate Hours: An Amber Alert

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Desperate Hours: An Amber Alert
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells