Articole Daria, iubirea mea

(2006)

Daria, iubirea mea

Sinopsis

Dan Nichita (Adrian Ștefan) este un tânăr cântăreț rock ce gustă succesul, apreciază plăcerile vieții și mai ales aventurile amoroase. El trăiește clipa știind că în spate are un tată puternic, pe Alexandru Nichita (Adrian Pintea), patronul unui lanț de cazinouri, care și-ar dori ca fiul său să devină mai responsabil și mai serios.

Ceea ce nu va reusi tatăl poate va reusi iubirea? Pentru că Dan se va îndrăgosti de Daria (Victoria Răileanu), o tânără orfană care a terminat liceul și vrea să devină balerină. Datorită grijii unui om de suflet, Gicu Timofte (Sebastian Papaiani), bătrânul bibliotecar al liceului, Daria locuiește în bibliotecă. El o apară de răutățile bibliotecarei Olivia Muscalu (Ana Maria Moldovan), o fiintă rea și înțepată. Din momentul în care îl cunoaște pe Dan, Daria va trece printr-o mulțime de situații dificile provocate de amanta oficială a acestuia, Silvia Damian (Andreea Bibiri). Ea este un designer de modă fără succes și care caută sprijin financiar și relații cu ajutorul cărora să se lanseze, iar Dan este omul perfect pentru planurile ei.

Alexandru Nichita află ca este bolnav de cancer și vrea ca fiul său să moștenească afacerile familiei. Din acest moment, în jurul lui Dan se nasc tot felul de intrigi, puse la cale chiar de fratele lui, Andi (Alexandru Papadopol). Aparent simpatic, săritor și generos, Andi este de fapt ros de invidie și neputință, pentru că el nu e decât fiul adoptiv al lui Alexandru Nichita.

Un cuvânt de spus are și Alice (Elvira Deatcu), iubita lui Alexandru Nichita, care se străduiește să-i faca un copil pentru a forta dobândirea unei părți din avere.

În desfașurarea acestor intrigi periculoase intervin și alții, mai ales Nicky Novac (Bebe Cotimanis), patron de club și cămătar, care are de dus la capăt o vendetta personala si declanșează un adevărat război împotriva familiei Nichita.

Cine va prelua puterea? Va reusi Dan să facă față presiunii, să înlăture toate dedesubturile necinstite și ilegale, să-și apere și să-si păstreze iubirea pe care a descoperit-o încetul cu încetul și care i-a dat putere să reziste? Sau vechea tentație a vieții ușoare, fără griji îl va face o simplă marionetă în mâinile altora?

jinglebells