Conversations with Other Women

(2005)

Conversații fierbinți

Poster Conversations with Other Women Postere Conversations with Other Women

Sinopsis Conversations with Other Women

Mai mult
Conversations with Other Women "Conversations With Other Women" este fascinanta poveste a unui cuplu: doi oameni se reintalnesc la o nunta, ceea ce aprinde o misterioasa atractie reciproca, mai profunda si mai periculoasa din punct de vedere emotional decat sunt ei dispusi sa recunoasca.
La o nunta in New York, doi invitati, aparent straini unul de celalalt, se trezesc prinsi in mrejele unei batalii spirituale, cu mare incarcatura sexuala. Noaptea continua in ceata fumului de tigara, iar schimbul de replici spirituale al cuplului fara nume atinge un nivel tot…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

Produs de

Gordonstreet Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Fabrication Films

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mihaelatb pe 12 Octombrie 2012 16:27
un film interesant, pe care am vrut sa-l urmaresc pentru Aaron Eckhart, ca sa constat pe parcurs ca actorul a fost eclipsat de Helena Bonham Carter. Este fenomenala, imi place tot mai mult de la rol la rol. Filmul, interesant si merita vazut o data, iar actiunea s-ar rezuma la o fraza pe care, in Pe aripile vantului-cartea- Rhett i-o spune lui Scarlett: Cand ai spart un vas, nu poti lipi cioburile si sa te prefaci ca vasul este nou, lipiturile se vad!
4 0
serban_ionescu pe 11 octombrie 2017 20:33
Un film realizat dupa tipicul unei scurte piese de teatru mai curand mediocre, intr-un singur act, in care singurul lucru relevant este acela ca de multe ori, reintalnirea intempestiva peste ani buni a protagonistilor primei iubiri reciproce, inclusiv fizice din tineretea lor, reprezinta un element profund nostalgic, astfel incat tentatia repetarii fizice a elementului erotic de atunci este practic de neinlaturat. Atat si nimic mai mult.
into_the_labyrinth pe 24 Iulie 2014 14:23
În primul rând, este un film de dragoste, de la început până la sfârşit. Ce-i drept, unul oarecum atipic, construit aproape în întregime din dialogurile între doi foşti parteneri de viaţă, care se reîntâlnesc după ani la o nuntă. Din acest punct de vedere şi adăugând inovaţia cadrelor să le spunem "duble", pelicula reprezintă un pariu pe care nu mulţi regizori şi actori l-ar fi câştigat. Dar Hans Canosa, respectiv Helena Bonham Carter şi Aaron Eckhart reuşesc să o facă, dând dovadă de mult profesionalism, după părerea mea. Dialogurile sunt deseori savuroase, uşor amuzante, dar pelicula nu este lipsită de dramatism, cei doi redescoperind în ei înşişi sentimente răscolitoare, profunde, dincolo de jocul aparenţelor. (Pentru originalitate i-aş acorda nota maximă, pentru dialoguri 8,5, iar pentru romantism 8). E un film interesant, o realizare… citeşte
2 1
serban_ionescu pe 11 octombrie 2017 20:32
Tocmai dialogurile primelor 2/3 ale filmului sunt anoste si lipsite de stralucire, iar filmul in sine nu transmite niciun mesaj serios demn de a fi luat in seama. Un film realizat dupa tipicul unei scurte piese de teatru mai curand mediocre, intr-un singur act, in care singurul lucru relevant este acela ca de multe ori, reintalnirea intempestiva peste ani buni a protagonistilor primei iubiri reciproce, inclusiv fizice din tineretea lor, reprezinta un element profund nostalgic, astfel incat tentatia repetarii fizice a elementului erotic de atunci este practic de neinlaturat. Atat si nimic mai mult.
not.Who.you.think pe 30 Ianuarie 2010 19:46
O poveste romantica si plina de umor. Foarte interesanta realizarea filmului. Joaca excelent Helena Bonham dar si prestatia lui Aaron Eckhart este buna. Soundtrack romantic by Carla Bruni. Recomand!
2 2
Pavel.F pe 01 August 2012 11:47
un film bun merita vazut.Este o poveste romantica si plina de umor filmul asta de la mine are nota 10.
1 1
serban_ionescu pe 11 Octombrie 2017 21:17
Un film mai curand modest in ansamblul lui, in special prin prisma dialogurilor searbede,mai ales din primele 2/3 ale (din fericire) scurtei lui durate.
Dialogul in special din primele 2/3 ale filmului realizat practic exclusiv si de facto intre doar cele doua personaje efective ale lui, este anost si lipsit de stralucire, iar filmul in sine nu transmite niciun mesaj serios demn de a fi luat in seama. Un film realizat dupa tipicul unei scurte piese de teatru mai curand mediocre, intr-un singur act, in care singurul lucru relevant este acela ca de multe ori, reintalnirea intempestiva peste ani buni a protagonistilor primei iubiri reciproce, inclusiv fizice din tineretea lor, reprezinta un element profund nostalgic, astfel incat tentatia repetarii fizice a elementului erotic de atunci este practic de neinlaturat in anumite contexte favorabile. Atat si nimic mai mult, poate doar cu exceptia unei interpretari actoricesti destul de buna, in special din partea actritei Helena Bonham Carter, chiar daca aceasta nicidecum nu poate fi incadrata… citeşte
0 0
lili22 pe 15 Decembrie 2012 20:05
actorii sunt buni, Helena B.Carter
si partenerul ei, dar filmul se bazeaza numai pe jocul lor, ce face regizorul?
0 0

Spune-ţi părerea despre Conversations with Other Women

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Conversations with Other Women
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells